Presentkort

 

APSIS Nyhetsbrev5 biljetter B684px

Ge bort en upplevelse - köp presentkort!

Teater, jazz, dans, klassisk musik, pop och rock - allt ryms i ett presentkort från Vara Konserthus. Köp ett presentkort direkt här på hemsidan eller via biljettkassan och låt den du överraskar själv välja vilken upplevelse de önskar!

 

Hur löser jag in mitt presentkort?

Presentkortet kan användas vid köp av biljett via hemsidan, men även vid köp av biljett genom biljettkassan. Presentkort gäller inte vid köp över disk i restaurangen.

När du har valt de biljetter du vill ha och kommit fram till "betalning", kan du välja betalningsmetoden "presentkort". Skriv in presentkortsnumret, så dras summan på presentkortet av den totala summan för biljetterna. Om du köper för mer än presentkortets saldo kan restbeloppet betalas med ett kreditkort. Om du köper för mindre än presentkortets saldo, så kan du utnyttja restbeloppet vid ett senare tillfälle.

Om du köper biljetter via Vara Konserthus biljettkassa ska du från början klargöra att du önskar att betala med ett presentkort.

PIN-kod

För inlösen av presenkort, använd PIN-kod, både online och vid kontakt med biljettkassan. PIN-koden blir sänt per e-post till köparen av presentkortet i förbindelse med köpet.

Hur kan jag se saldot på mitt presentkort?

Du kan alltid se saldot på ditt presentkort. Välj menuflik "Presentkorts saldo" på hemsidan. Skriv in presentkortsnumret samt PIN-kod, så kan du se vad ditt saldo är.

Giltighetstid

Presentkortet gäller i två år från köptillfället.

 

Köp presentkort

 

SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara

VARA KONSERTHUS I SOCIALA MEDIER

KONTAKT

BILJETTER
Tel 0512-315 00

ÖPPETTIDER
Biljett- och publikservice har öppet vardagar 13.00-18.00 samt två timmar innan föreställning.

RESTAURANG
Restaurangen öppnar två timmar innan föreställning.
Tel 0512-315 00
Bokning vardagar kl. 13.00-18.00 samt tre timmar innan föreställning.

KONFERENS
Tel. 0512-313 77

HITTA HIT

BESÖKSADRESS

Allégatan 49, 534 31 Vara

 

NYHETSBREV

Det lönar sig att prenumerera på våra nyheter och erbjudanden. Då är du bland de första som får ta del av kampanjer och oslagbara rabatter på spännande föreställningar och mycket mer!

Fyll i ditt namn och e-post för att få nästa brev

Namn
E-postadress