Till innehåll på sidan
Hela ensemblen står på scenen under spotlights framför publik. Text: Från Elvis Presley till Jerry Williams

Från Elvis Presley till Jerry Williams

En och en halv timmes ös utlovas när ett av Sveriges bästa rock'n'roll-band intar scenen.

fredag
4 okt 2024

Ord. pris 495 kr

1 tim 30 min (ingen paus)

Stora Salen Köp biljett

I showen ”Från Elvis Presley till Jerry Williams” bjuds publiken på rock'n'rollens gigantiska låtskatt under en och en halv timme. På scenen står ett av Sveriges bästa rock'n'roll-band tillsammans med den oefterhärmlige Micke Westman och de grymma tjejerna i Grace! Räkna med ös!

Mat & dryck

    Buffé


  • Tvårätters Konserthusbuffé 325 kr

    325 kr

    Förrättsbuffé 
    Laxmousse i glas, ostpaj på Sivans ost, lokala charkprodukter, quesadilla med mozzarella och basilika, grönsallad, smör och bröd samt goda tillbehör.

    Varmrättsbuffé
    Pommes Anna med lokala ostar, friterad potatis, långbakad fläsksida med äppelglaze, kycklingfilé med tomatpesto, vildsvinskabanoss från Eriksons Chark, bakade betor med chevré, krämig kålsallad med kummin samt pepparsås och bearnaise.

    Endast förbokning, kan inte köpas på plats.

    Barmeny


  • Hamburgare

    175 kr

    En saftig burgare på svenskt nötkött med tryffelmajonnäs, sallad, picklad lök, egengjord ketchup och Sivans ost. Serveras med pommes frites.

  • Pannoumiburgare (vegetarisk)

    175 kr

    En vegetarisk burgare på pannoumi-ost med tryffelmajonnäs, picklad lök, sallad, egengjord ketchup. Serveras med pommes frites.

  • Fetaostpaj (vegetarisk)

    125 kr

    En matig paj med fetaost och tomatpesto. Serveras med grönsallad, rostad vitlöksdressing och picklad lök.

  • Ost- & charkbricka

    135 kr

    En lyxig bricka med väl utvalda lokala charkprodukter, ostar från Sivans ost, marmelad, oliver, grönsaker, kex och bröd.

  • Ostsmörgås

    55 kr

    En klassisk ostsmörgås med hårdost och brieost. Toppas med grönsaker.

Förboka mat och dryck

Tänk på att förboka mat och dryck senast kl. 18.00 vardagen innan evenemanget. Läs mer om matbokning.