Konferens och event

 

Konferens kryddad med kultur

Välkomna att konferera hos oss på Vara Konserthus! Vi har både lokaler som passar de riktigt stora konferenserna eller eventen och trevliga konferensrum perfekta för mindre möten. Hos oss har ni även möjlighet att knyta ihop er konferens med mat och underhållning i världsklass. 

Konferens, möte, mässa eller event

Är ni kanske intresserade av att anordna en mässa i vår foajé, konferens i Stora salen eller ett kundevent i restaurangen med underhållning? Vi skräddarsyr er upplevelse efter era önskemål. Givetvis med högkvalitativ och personlig service, hela vägen från bokning till genomförande.

Mitt i Västra Götaland

Vårt läge mitt på slätten i Västra Götaland gör oss tillgängliga för alla. Endast ett stenkast från E20 och med järnvägen bara 15 minuters promenad bort. Dessutom har vi goda parkeringsmöjligheter direkt i anslutning till konserthuset.

Närproducerat
Givetvis tar vi även till vara vårt läge på Varaslätten när det gäller maten som serveras på våra konferenser. Vi har ett nära samarbete med flera lokala matproducenter och på menyn hittar ni råvaror från bland andra Sivans ost och Adelsåsens kalkon. 

Övriga möjligheter i närheten
Granne med Vara Konserthus hittar ni även nybyggda Vara Badhus som har en trevlig spaanläggning. Om ni vill anordna en tvådagarskonferens med övernattning på ett närliggande hotell hjälper vi gärna till med transfer.

Kontakt och bokningsförfrågan

Vill ni veta mer om möjligheterna för konferenser på Vara Konserthus eller om ni vill göra en bokningsförfrågan är ni varmt välkomna att kontakta oss!

Christina Larsson
Konferens- och eventansvarig
Tel. 0512-313 77
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

VARA KONSERTHUS I SOCIALA MEDIER

KONTAKT

BILJETTER
Tel 0512-315 00

ÖPPETTIDER
Biljett- och publikservice har öppet vardagar 13.00-18.00 samt två timmar innan föreställning.

RESTAURANG
Restaurangen öppnar två timmar innan föreställning.
Tel 0512-315 00
Bokning vardagar kl. 13.00-18.00 samt tre timmar innan föreställning.

KONFERENS
Tel. 0512-313 77

HITTA HIT

BESÖKSADRESS

Allégatan 49, 534 31 Vara

 

NYHETSBREV

Det lönar sig att prenumerera på våra nyheter och erbjudanden. Då är du bland de första som får ta del av kampanjer och oslagbara rabatter på spännande föreställningar och mycket mer!

Fyll i ditt namn och e-post för att få nästa brev

Namn
E-postadress