Who are U?

Who are U?

Dansföreställning med Art of Spectra

Who are U kretsar kring frågor om identitet, hur vi definierar oss själva och vad som särskiljer oss från andra. Det är en dansföreställning om människor och hur det är att vara människa. Vem är jag? Vem är jag för andra? Är jag mitt jobb? Är jag min sexuella läggning? Är jag mina politiska val?

I Art of Spectras scenspråk ryms både föreställning och installation. Här brottas visuell konst med rörelse, ljus och ljud. Det bildas en upplevelse som träffar och talar till alla sinnen. Det koreografiska språket är hårt och hämtar energi ur såväl kampsport som subkulturer. Koreografens egen bakgrund inom breakdance finns med som en viktig resonansbotten och i dansen finns alltid ögonblick av vibrerande osäkerhet och ett skyddsnätsfritt risktagande.

Art of Spectras uttryck befinner sig i ständig rörelse, men konstanten är dialog. Dialog med publiken, mellan dansarna, mellan de olika konstnärliga uttrycksformerna, med det omgivande samhället. Och nu undrar de – vem är du?

tisdag 21 november KL 19:30

Ingår i följande abonnemang/paket: Flexpaket Plats: Stora salen Längd: 1 tim Entré: 200 kr Arrangör: Vara Konserthus i samarbete med Dansnät Sverige

Mat & Dryck

Banner hemsida matpake tht17 B684px

Upplevelsen börjar i restaurangen

Självklart ska du passa på att äta något gott till föreställningen - mat och dryck är en stor del av upplevelsen. Förboka ert matpaket i samband med biljettköp eller via tel. 0512-315 00. Restaurangen öppnar två timmar innan föreställning.

Vi har ett varierat utbud i restaurangen, vid denna föreställning serveras nedanstående meny. Låt er väl smaka!

SparaSparaSparaSparaSparaSpara

Barmeny

  • Paj med fetaost och salami, serveras med en vitlöksdressing99:–
  • Skaldjurssoppa serveras med en saffransaioli.85:–
  • Konserthusets räkmacka110:–

Dela

VARA KONSERTHUS I SOCIALA MEDIER

KONTAKT

BILJETTER
Tel 0512-315 00

ÖPPETTIDER
Biljett- och publikservice har öppet vardagar 13.00-18.00 samt två timmar innan föreställning.

RESTAURANG
Restaurangen öppnar två timmar innan föreställning.
Tel 0512-315 00
Bokning vardagar kl. 13.00-18.00 samt tre timmar innan föreställning.

KONFERENS
Tel. 0512-313 77

HITTA HIT

BESÖKSADRESS

Allégatan 49, 534 31 Vara

 

NYHETSBREV

Det lönar sig att prenumerera på våra nyheter och erbjudanden. Då är du bland de första som får ta del av kampanjer och oslagbara rabatter på spännande föreställningar och mycket mer!

Fyll i ditt namn och e-post för att få nästa brev

Namn
E-postadress