Bröderna Lindgren och Friheten

Bröderna Lindgren och Friheten

Rockkonsert för hela familjen (fr. 5 år)

Bandet som figurerat i barnprogram och som älskas av alla mellan 4 och 94 år är tillbaka med en sprillans ny show. Med gäster som Patrik Arve, Anja Bigrell och Britta Persson tar Bröderna Lindgren med oss på upptäcktsfärd. Tillsammans letar vi efter saker som pirr i magen, tår i ögat, frihetskänsla och gemenskap.

Tänk er Beatles fast med texter från barns vardag. På svenska. Och att de på scenen har snygga dräkter. Och mammor som gör jättebra böcker. Ungefär så är Bröderna Lindgren. Publiken brukar vara ganska lik en vanlig Beatlespublik - rätt högljudd. I höst släpper Bröderna Lindgren sitt fjärde album. Men eftersom ingen har tålamod att vänta tills dess får vi redan nu höra låtar som Blixten, Stenåldern, Rösta på mig och Mexiko. Friheten är en rockkonsert.

lördag 28 oktober KL 14:00

Ingår i följande abonnemang/paket: Familjeflex Plats: Stora salen Längd: 1 tim Entré: 95 kr Arrangör: Vara Konserthus i samarbete med Länsförsäkringar Skaraborg

Dela

VARA KONSERTHUS I SOCIALA MEDIER

KONTAKT

BILJETTER
Tel 0512-315 00

ÖPPETTIDER
Biljett- och publikservice har öppet vardagar 13.00-18.00 samt två timmar innan föreställning.

RESTAURANG
Restaurangen öppnar två timmar innan föreställning.
Tel 0512-315 00
Bokning vardagar kl. 13.00-18.00 samt tre timmar innan föreställning.

KONFERENS
Tel. 0512-313 77

HITTA HIT

BESÖKSADRESS

Allégatan 49, 534 31 Vara

 

NYHETSBREV

Det lönar sig att prenumerera på våra nyheter och erbjudanden. Då är du bland de första som får ta del av kampanjer och oslagbara rabatter på spännande föreställningar och mycket mer!

Fyll i ditt namn och e-post för att få nästa brev

Namn
E-postadress