Anders & Måns

Anders & Måns

Nu har vi väl trevligt?

Det är helt enkelt svårt att bli riktigt lycklig. Nu ska de göra sitt yttersta för att förstå hur man gör, vad man inte bör göra och kanske framförallt vad andra gör. Inga konkreta råd, massvis tvivelaktiga tips och gissningar som visar den raka breda vägen mot verklig lycka. Pengar, sex och höns. Ett lyckopaket innehållande dans, sång och en stor portion trams. Eller som de kallar det - En självhjälpsshow i två akter.

Komikerduon Anders och Måns har arbetat tillsammans i snart 20 år.
Tillsammans ligger de bakom radioprogram som Wallraff, Så funkar det och morgonpasset. Vi har sett dem i tv med program som Fråga Anders och Måns och Succéduon mm.

Anders Johansson är programledare, komiker och lite undernärd. Förutom att resa runt som stå-upp komiker kan man ha sett honom i Parlamentet, i Djursjukhuset eller som Stig-Helmer Olsson i musikalen Sällskapsresan. Måns Nilsson är komiker, regissör och antikhandlare. Måns fyller sina dagar med jobb för att slippa känna efter. Senaste året har man kunnat höra honom i Kvällspasset i P4 och kanske sett honom på Hemköp Triangeln.

lördag 11 november KL 19:30

Ingår i följande abonnemang/paket: Flexpaket Plats: Stora salen Entré: 340 kr Arrangör: Vara Konserthus

Mat & Dryck

Banner hemsida matpake tht17 B684px

Upplevelsen börjar i restaurangen

Självklart ska du passa på att äta något gott till föreställningen - mat och dryck är en stor del av upplevelsen. Förboka ert matpaket i samband med biljettköp eller via tel. 0512-315 00. Restaurangen öppnar två timmar innan föreställning.

Vi har ett varierat utbud i restaurangen, vid denna föreställning serveras nedanstående meny. Låt er väl smaka!

SparaSparaSparaSparaSparaSpara

Carverybuffé

  • Buffé med kött från slätten samt goda och lokalproducerade tillbehör, kvällens kock skär upp fina skivor av det vällagade köttet vid buffén240:–
  • Helstekt ryggbiff, Senapsglaserad fläsksida, Rostad potatis, Potatisgratäng med parmesanost, Ost- och baconcrème, Rostad majssalsa, Bearnaisesås, Cocktailtomater, Champinjonsallad, Grönsallad, Marinerad oliv- och fetaostsallad, Coleslaw, Melon, Säsongens rostade grönsaker. Till buffén serveras nybakat bröd, spisbröd och smör.

    Barmeny

    • Paj med fetaost och salami, serveras med en vitlöksdressing99:–
    • Skaldjurssoppa serveras med en saffransaioli.85:–
    • Konserthusets räkmacka110:–

Dela

VARA KONSERTHUS I SOCIALA MEDIER

KONTAKT

BILJETTER
Tel 0512-315 00

ÖPPETTIDER
Biljett- och publikservice har öppet vardagar 13.00-18.00 samt två timmar innan föreställning.

RESTAURANG
Restaurangen öppnar två timmar innan föreställning.
Tel 0512-315 00
Bokning vardagar kl. 13.00-18.00 samt tre timmar innan föreställning.

KONFERENS
Tel. 0512-313 77

HITTA HIT

BESÖKSADRESS

Allégatan 49, 534 31 Vara

 

NYHETSBREV

Det lönar sig att prenumerera på våra nyheter och erbjudanden. Då är du bland de första som får ta del av kampanjer och oslagbara rabatter på spännande föreställningar och mycket mer!

Fyll i ditt namn och e-post för att få nästa brev

Namn
E-postadress