Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

FÅTAL

Al Pitcher

My Happy Place

torsdag
10 november 2022
kl 19.00
450 kr 1 tim 30 min / Ingen paus Stora salen
Arrangör: Al Pitcher

Al Pitcher

My Happy Place

“My Happy Place” handlar om Als signaturhumor, Sverige, som har blivit Als hem och även hans Happy Place! Genom svenskarna och de svenska traditionerna, som han fortfarande kämpar med att förstår sig på, försöker han att hitta sin plats och som oss andra letar han efter lyckan. Finns den? I sådana fall, var? Al Pitcher välkomnar publiken till hans värld och "Happy Place".

Al Pitcher är engelsmannen som har fått svenskar att skratta åt Sverige. Hans hyllade stand-up show “Fy fan Sverige” visades på SVT och har sedan dess streamats på SVT Play över en miljoner gånger och plockades upp av Netflix. Även uppföljaren “Sverige Syndrome”, visades på SVT, blev en framgångsrik Sverigeturné som ledde till utsålda föreställningar i New York, London, Köpenhamn och Amsterdam. Båda showerna finns att se på Netflix.

Al Pitcher är född i England, uppvuxen på Nya Zeeland och startade sin stand-up karriär i London 1999. Han flyttade till Sverige 2010 och blev snabbt ett stort namn på den svenska humorscenen, redan 2011 vann han “Bästa manliga komiker” på Svenska Humorgalan. 2012 turnerade han med den utsålda föreställningen “Fika Tour” som följdes upp av turnésuccéerna “Påtår” 2013 och “Näämen it's Al Pitcher Tour” 2014-2015 sedan "Sverige Syndrome" 2017-2018. Tillsist nyaste standupshowen: "My Happy Place”.