Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

SLUTSÅLT

Amanda Ginsburg

En av vår tids mest spännande jazzsångerskor

torsdag
8 oktober 2020
kl 19.00
250 kr 2 tim / Paus Sparbanken Blackbox
Åldersgräns: Onumrerad sittplats
Arrangör: Vara Konserthus

Amanda Ginsburg

En av vår tids mest spännande jazzsångerskor

Hon har prisats gång på gång och beskrivs som en av vår tids mest spännande jazzsångerskor. Charmiga, vardagsnära låtar och mysig visjazz från det nysläppta albumet "I det lilla händer det mesta" står på programmet när Amanda Ginsburg kommer till Vara Konserthus i oktober.

Amanda Ginsburgs karriär har det senaste året gått spikrakt uppåt. Hon har synts och hörts bland annat i SVT:s Go'kväll och i Allsång på Skansen, och har spelat över hela landet för tusentals åhörare. Efter att hon 2018 kom med sitt kritikerrosade debutalbum "Jag har funderat på en sak" fortsatte framgångarna med Olle Adolphson-stipendium och stipendier från Stim. Hon har även tilldelats Sveriges kompositörers och textförfattares Jazzpris med motiveringen: ”Det finns ett eko av våra legendariska jazzsångerskor i hennes musik. Hon har förmågan att skapa nya och synnerligen charmiga låtar som låter sig inspireras av sin historia, men som talar med en helt egen röst." 2019 mottog Amanda en Grammis för Årets jazzalbum.

Nu är Amanda Ginsburg aktuell med sitt nya album "I det lilla händer det mesta". Såhär säger hon själv om albumet, som hon också beskriver som en direkt uppföljare till det första.

– Vardagen är en evig källa för inspiration och jag gillar att gräva i dess märkliga mönster. Det är i det lilla som det mesta händer, oftast utan att en ser det. Det är också just de saker jag kan längta efter som mest. När det blir för stort finner jag sällan orden.

Denna konsert gör Amanda Ginsburg tillsammans med Filip Ekestubbe på piano, Ludvig Eriksson på kontrabas och Ludwig Gustavsson på trummor.

Livestreamad konsert

Se konserten hemifrån tv-soffan. Konserten livestreamas i samarbete med Knutpunkt. Se konserten live via webben!

__

Konserten genomförs, men anpassas utifrån rådande restriktioner

Vi planerar att genomföra detta evenemang till hösten – hurra! Men det kommer att anpassas efter rådande regler och restriktioner. Kapaciteten reduceras och publiken sitter utspridd i salongen. Här kan du läsa mer om de åtgärder som görs för att du ska få ett tryggt besök hos oss.

Social distansering i salongen

Denna salsplan är anpassad för social distansering. Vi har spärrat platser så att du och andra gäster sitter utspritt i salongen och maxantalet följer rådande restriktioner. Du och ditt sällskap får sitta tillsammans i salongen, men det kommer att finnas tomma säten och gott om plats till nästa besökare och sällskap.

__