Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

FÅTAL

An Evening With Elvis’ Friends And Original Musicians

Featuring DWIGHT ICENHOWER and JIM MURRAY (THE IMPERIALS)

torsdag
18 april 2019
kl 19.30
440 kr 2 tim / Paus Stora salen
Arrangör: Deelen Consult

An Evening With Elvis’ Friends And Original Musicians

Featuring DWIGHT ICENHOWER and JIM MURRAY (THE IMPERIALS)

EN AFTON MED ELVIS VÄNNER OCH ORIGINALMUSIKER (USA)

Har du nånsin drömt om hur det skulle vara att se den legendariske rock-kungen Elvis Presley, i verkligheten, att få se honom uppträda alldeles framför dig? I högform, med den där unika rösten, sjungandes sina klassiska hits, som "Suspicious Minds", "Blue Suede Shoes" och "Love Me Tender"?

Elvis Presley dog för 41 år sedan, men hans minne lever i högsta välförmåga. Idag är han ansedd som en av vår tids främsta scenartister och som en av de mest inflytelserika musikerna genom tiderna. Hans låtar spelas och laddas ner i alltjämt imponerande mängd. Nyligen, tack vara genom datoranimeringens förtjänst, medverkade han i kassasuccén "Blade Runner 2049". Den anmärkningsvärda scenproduktionen AN EVENING WITH ELVIS' FRIENDS AND ORIGINAL MUSICIANS tar dig tillbaka till dagarna då Kungen regerade över världens scener. Den här konserten är det närmaste man kommer en riktig konsert med Elvis Presley. Dwight Icenhower (35), som är allmänt ansedd som världens främste Elvis-tolkare, är showens solosångare. Dwight har redan vunnit titeln "The World's Best Elvis" fyra år på raken. Till och med människor som kände Elvis och arbetade med honom blir förvånade när de ser Dwight på scen, eftersom han både ser ut och låter precis som Elvis. Dwight uppträder med stor passion och äkthet, utan att för en sekund låtsas att vara Elvis. Under konserterna framhåller Dwight alltid att det bara finns en Elvis och att han endast är ett fan som hyllar sin hjälte. Deltagarlistan är imponerande och innehåller flera musiker som tidigare jobbat med Elvis, såsom trumslagare Bob Lanning, som arbetade med Elvis i Las Vegas och som kan höras på originalversionerna av "The Wonder Of You", "C. C. Rider"och "Polk Salad Annie".

En av Elvis favoritsångare Jim Murray, från sånggruppen The Imperials, kommer också att vara där - ett riktigt kap! Jim arbetade intensivt med Elvis under dennes comeback-period och kan ses i den populära konsertfilmen "Elvis - That's The Way It Is" (1970). Elvis älskade att höra Jim sjunga gospel och efter konserter brukade de ofta varva ner genom att sjunga gospel tillsammans. Under showen kommer vi att återskapa dessa magiska stunder och Jim och Dwight kommer att framföra flera av Elvis gospelfavoriter tillsammans, såsom "How Great Thou Art" och "Sweet, Sweet Spirit". Den här showen har nu varit en succé i Vara Konserthus under sju år i rad och anledningen är enkel: det här är den bästa Elvis-showen som finns. Med gruppens stora professionalism och entusiasm garanteras en härlig kväll och efter de tidigare framträdandena i Vara, vet vi att det är många som välkomnar konsertens återkomst. Därför råder vi er att beställa era biljetter snarast. En oförglömlig kväll - eller, som Elvis klassiska album från 1959 uttrycker det, "A Date with Elvis"!