Laddar Evenemang
FÅTAL

Bamse och Sjörövarskatten

Nyskriven teaterföreställning

lördag
11 november 2023
kl 14.00
320 kr 50 min / Ingen paus Stora salen
Arrangör: BAMSE Production AB

Bamse och Sjörövarskatten

Nyskriven teaterföreställning

Varmt välkomna till en nyskriven teaterföreställning om jakten på den försvunna skatten med Bamse och Lille Skutt i huvudrollerna. 

Bamse och Sjörövarskatten är en spännande och fartfylld föreställning för hela familjen. Bamse och Lille Skutt beger sig till Söderhavet, efter att ha hittat en bortglömd gammal skattkarta på Farmors vind.  

Väl på plats inser de goda vännerna att de inte är ensamma. På samma ö befinner sig nämligen Kapten Buster och hans matros Stollen som fått nys om kartan och skatten. I stället för en lugn och behaglig resa i Söderhavet för Bamse och Lille Skutt väntar ett äventyr med spänning, action och oväntade händelser i jakten på skatten.  

Bamse och Sjörövarskatten är en interaktiv föreställning, där Bamse och Lille Skutt behöver publikens hjälp för att lösa problem som dyker upp längs vägen fram till skatten. Vilka kommer egentligen hitta skatten först och få med sig den hem?  

Efter föreställningen är det meet & greet för alla som vill säga hej till karaktärerna och kanske få en riktig Bamsekram.  

Liten såväl som stor är välkommen. Föreställningen passar för hela familjen, men uppskattas extra mycket av barn mellan två och sju år. Barn under två år går gratis om de sitter i knät på medföljande betalande vuxen. 

Om BAMSE på turné: 
Bamse Productions har under de senaste åren producerat en rad olika teaterföreställningar som turnerat över hela Sverige med vår allra käraste björn i huvudrollen. Dräkterna är specialsydda och i Bamse och Sjörövarskatten är det första gången vi får möta Kapten Buster (rösten görs av Markoolio) och Stollen i ett live-sammanhang. Bamse och Sjörövarskatten är skriven och producerad av Kenny Mattsson. 

Mat och dryck

Mumsig mat för stora och små magar. Lördagens lunch är hamburgare med grönsakstillbehör och dressing samt pannkakor med sylt och grädde. Vegetariskt alternativ finns.

Restaurangen är öppen 12.00-14.00. Ingen förbokning behövs - maten köps på plats.