Laddar Evenemang

Be Bop A Luba 10-årsjubileum

Peter Jezewski firar 45 år som artist

söndag
19 februari 2023
kl 16.00
590 kr 3 tim / Paus Stora salen
Arrangör: Let’s Twist Event AB

Be Bop A Luba 10-årsjubileum

Peter Jezewski firar 45 år som artist

Äntligen är den hyllade showen Be Bop A Luba tillbaka med buller och bång!

Redan 2012 satte Peter Jezewski upp Be Bop A Luba och showen turnerade fram till 2016. Det var då en av Sveriges mest sålda shower och konserthus efter konserthus såldes ut. Showen har fått många bra recensioner genom åren!

Nu firar showen 10-årsjubileum och Peter Jezewski firar 45 år som artist. Det kommer att bjudas på låtar vi minns från det glada 50- och 60-talet. Peter Jezewski är en av de få som fortfarande turnerar med låtarna som "Oh Carol", "Tell Laura I love her" och många stora hits från den tiden.

Peter Jezewski blev känd för det svenska folket som medlem i det kultförklarade bandet The Boppers. Med stora hits som "Come On And Dance" och "Do That Boppin Jive" nådde de stora framgångar både i Europa och Asien. 1977 startade Peter Jezewski och Matte Lagerwall The Boppers tillsammans.

Be Bop A Luba fick topprecensioner överallt där showen drogs fram och nu har ni chansen att uppleva showen igen.

”Den vibrerande spelglädjen allena är värd femplus när Peter Jezewski brakar loss med en hitkavalkad från 50- och 60-talet som vinner publikens hjärta från första asplövsdarr på benen.” - Vestmanlands Läns Tidning