Laddar Evenemang

Biggo Music Band – A Tribute to Jerry Williams

söndag
3 september 2023
kl 15.00
595 kr 1 tim 45 min / Ingen paus Stora salen
Åldersgräns: 18 år + eller i målsmans sällskap
Arrangör: Biggo Music Produktion

Biggo Music Band – A Tribute to Jerry Williams

Leif ”Biggo” Birgersson började sin musikaliska bana för många år sedan. Midsommarafton 2021 firade han 70 år som scenarbetare. Han har således spelat och underhållit sin publik i hela sitt liv. Nu är 2023 igång och han spelar fortfarande på som om ingenting hänt!

1965 gjorde han en massa jobb med Cool Candys från Lidköping. Under 70-talet spelade han med ett av Sveriges största band – Tötas. Då spelade man i genomsnitt ca 300 dagar om året ute på olika ställen i hela Norden så som på nattklubbar, folkparker, folketshus, krogar, båtar, fjällhotell etc.

Sitt första TV-program gjorde han redan 1967 som husband till Röda Fjädern i Skövde. Sedan har det bara rullat på med Bingolotto fyra lördagar i rad när programmet startade etc. Ett antal skivinspelningar, etta på Svensktoppen 1980 samt massor av listplaceringar i de nordiska länderna. Både på egen etikett men även som musiker i andra band och som producent. 2009 var han med som basist på en skivinspelning i New York med ett Värmlandsband.

2022 firade han och bandet 10-årsjubileum med att åka på en sprakande turné! Biggo Music Band & Ljuva 60-tal - Sveriges bästa 60-tals-show enligt publiken med succé på alla platser i landet man besökte. Nu kommer han med en ny show som går under namnet Biggo Music Band - A Tribute to Jerry Williams, massor av bra låtar utlovas redan från starten på showen.

Som Jerry brukade säga: never to old to rock, ingen blir någonsin för gammal för bra rock 'n roll!