Laddar Evenemang
FÅTAL

Changes

Thomas Di Leva tolkar David Bowie

torsdag
14 januari 19.00
ORD. PRIS 495 kr Stora salen 1 tim 30 min / Ingen paus ARR: Presenteras av United Stage Artist i samarbete med Krall Entertainment och 2Entertain.

Changes

Thomas Di Leva tolkar David Bowie

Thomas Di Leva fortsätter sin David Bowie-hyllning på turné i vår.

Thomas Di Leva fortsätter under våren 2021 sin kritikerrosade David Bowie-turné “Changes”. En fascinerande konsertresa i tid och rum där publiken får njuta av David Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva.

Under våren -18 intog Di Leva Hamburger Börs i Stockholm och tog publiken på en spännande showresa genom tid och rum samt dröm och verklighet genom David Bowies musikaliska storverk. Space Oddity, Heroes, Ziggy Stardust, Let’s Dance, Under Pressure, Fame, Life On Mars, Rebel Rebel och Changes var några av de klassiska låtarna som varsamt stöptes om till Di Leva-format.

”Di Leva bjuder på strålande Bowie-kavalkad” skrev Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter hyllade föreställningen och skrev att Di Leva var “kusligt röstlik” och “återskapar David Bowies sound så nära det bara går”.

Nu har showen byggts om till en glittrade konsertturné och åker ut i landet under våren 2021. Showens titel ”Changes” grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens vingslag i både David Bowies karriär och livsgärning, samtidigt som den kommer att spegla samtidens olika vägval och stora förändringar som vi står inför.

- Bowies popkulturella gärning kan inte nog poängteras - hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers musik, kultur, konst och tankar. Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både fascinerande yta och gåtfullt djup. Jag och publiken kommer att komma ytterligare ett steg närmre David Bowies hjärta och vision, säger Thomas Di Leva.

Flyttad konsert

Konserten var först planerad för våren 2020, men flyttades på grund av Corona till hösten 2020. Nu har den flyttats ytterligare till januari 2021. Har du frågor kring biljetter? Kontakta biljettkassan på tel. 0512-315 00.

Maten
spelar en
viktig roll.