Laddar Evenemang

En kväll med Augustifamiljen

Gästartister: Moneybrother och Lena Willemark

fredag
23 oktober 19.30
ORD. PRIS 425 kr Stora salen 1 tim 45 min / Paus ARR: Vara Konserthus

En kväll med Augustifamiljen

Gästartister: Moneybrother och Lena Willemark

Det folkkära bandet Augustifamiljen kommer till Vara Konserthus med en unik konsertkväll. Med sig har de två fantastiska gästartister – Moneybrother och Lena Willemark. Det blir energiskt och glädjefyllt med favoriter från På Spåret, gästartisternas egna låtar och musik från Augustifamiljens egen repertoar. Se till att boka biljetter till Augustifamiljen med Moneybrother och Lena Willemark.

Augustifamiljen trollbinder sin publik vare sig de spelar på små eller stora scener, i På Spåret, själva eller med gästartister. I slutet av förra året släppte Augustifamiljen en hyllad skiva med tolkningar från På spåret. Efter det följde en releasekonsert som sändes på SVT och blev ett mycket uppskattat porträtt av ett folkkärt band. Till Vara kommer de med en unik konsertkväll som dessutom är ett av få tillfällen denna vår att få uppleva bandet live.

Augustifamiljen har dessutom med sig två fantastiska gäster denna kväll:

Moneybrother, eller Anders Wendin som han egentligen heter, har varit en återkommande ”familjemedlem” och har bland annat varit musikgäst i På Spåret två gånger tillsammans med Augustifamiljen. Troligen dyker den ösiga tolkningen av ”En sång, en gång, för längesen” upp, men också många av Moneybrothers fantastiska låtar.

Lena Willemark, är ett relativt nytt samarbete för Augustifamiljen – men ett som sprakat rejält! Willemark är centralgestalt inom den svenska folkmusiken och en banbrytande och genreöverskridande sångerska. I På spåret gjorde hon en hyllad (även av hårdrockspubliken) version av Led Zeppelins ”Kashmir” tillsammans med Augustifamiljen, sedan dess har det sökts möjlighet att spela ihop. Nu blir det äntligen av! Augustifamiljen består av Stefan Sporsén, keyboard och trumpet, Daniel Gilbert, gitarr och sång, Simon Ljungman, gitarr och sång, Björn Almgren, saxofon och keyboard, Jonas Gustafsson, bas och sång, och Sylvester Schlegel, trummor och sång.

 

Maten
spelar en
viktig roll.