Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

FÅTAL

Flodhästen och andra hästar

En föreställning om vänskap (fr. 2 år)

lördag
29 oktober 2022
kl 12.30
65 kr 30 min / Ingen paus Studion
Arrangör: Vara Konserthus

Flodhästen och andra hästar

En föreställning om vänskap (fr. 2 år)

I denna föreställning för små och stora barn får vi möta flodhästen och hennes möte med en annan häst. Hur dom tillsammans funderar över livet, vem är jag och möts i en oväntad vänskap. "Åh vad livet är härligt" tycker flodhästen när hon njuter av sin lugna, lata tillvaro vid strandkanten. Trots att hon är gammal rör hon sig elegant i vattnet och flyter som en kork.

Hästen lever livet. Dansar, hoppar och rör sig snabbt som vinden. Hon är ung och vild med vajande man och ståtlig svans. En dag möts flodhästen och hästen på stranden och hela tillvaron vänds upp och ner. Dom som båda har varit nöjda med sig själva och sitt sätt att leva, blir plötsligt osäkra på om de verkligen vet hur man är en riktig häst. Hur ska en häst se ut och hur ska man bete sig när man är en häst?

Humor och dråplighet varvas med spänning och viss dramatik. Flodhästen och andra hästar handlar om vänskap och om att det inte finns någon som är lika bra på att vara jag, som jag.

Föreställningen spelas av Teater De Vill.

Medverkande

Tilda Henriksson
Marga Pettersson
Susanne Trolleberg

Om Familjelördag

Ta med både barn och barnbarn, nära och kära till Familjelördag. I rampljuset står alltid fantasieggande föreställningar med barnens favoriter. Runt om i huset anordnar vi lekfulla aktiviteter där du kan ha barnsligt roligt tillsammans med hela familjen. Våra Familjelördagar sponsras av Länsförsäkringar Skaraborg.