Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

I Vintertid

En stämningsfull julkonsert

måndag
29 november 2021
kl 19.30
480 kr 2 tim / paus Stora salen
Arrangör: Billy Heil Management/ACE Music

I Vintertid

En stämningsfull julkonsert

I Vintertid – en stämningsfull julkonsert

Efter en första succéfylld julturné 2019 med idel stående ovationer, ger sig ACE – Anders Berglund, Christian Svarfvar och Emmi Christensson – ut på en julrunda även 2021

Anders Berglund är en av Sveriges ledande musikprofiler sedan närmare 50 år. Han har dirigerat så gott som alla svenska symfoniorkestrar och var även dirigent för Melodifestivalen under många år, samt medverkade i ”Så ska det låta” i över hundra program.
Emmi Christensson har med sin röst förtrollat publiken i musikaler såsom Sound of Music, West Side story, Les Miserables och framför allt som Christine i Fantomen på Operan. En roll hon gjorde två år på West End i London och ett år på Cirkus i Stockholm.
Christian Svarfvar är en av Sveriges och kanske Europas främsta violinister. Med examen från Kungl. Musikhögskolan och Juilliard School of Music i New York skördar han framgångar var han än kommer. Nu senast i en inspelning med London Philharmonic Orchestra.

- Vi kommer att bjuda på julens allra vackraste musik, försäkrar Anders Berglund, blandat med hits från musikalvärlden, musik av Benny Andersson, filmmusik, med mera.

www.acemusic.se/i-vintertid