Laddar Evenemang

Kaliffa

fredag
18 september 21.00
ORD. PRIS 325 kr Sparbanken Blackbox Stående publik / 18 år+ ARR: Vara Konserthus

Kaliffa

Med hits som Helt seriöst, Tippa på tå, Spontanitet och Kalibrera är Kaliffa helt klart en av de starkast lysande stjärnorna på den svenska hiphop- och reggaescenen. I april intar han konserthusets nya scen – Sparbanken Blackbox. Dra ihop gänget och boka biljetter till konserten med Kaliffa!

Hoffmaestro-medlemmen Kaliffa har radat upp hits sedan solokarriärens start 2014 nu senast med sommarens skönaste vibe i Dunder. Hans unika sound är en fusion av reggae, dancehall och pop som lockar över 450 000 lyssnare i månaden på Spotify. Kaliffas megahit Helt seriöst kammade hem Årets låt på P3 Guld. Låten har mer än 46 miljoner streams på Spotify samt över 10 miljoner visningar på YouTube.

Har du koll på Kaliffa?

Kaliffa aka "Kay-Kay" aka "The Kalibrator" är en urban popartist föddes 1979 och växte upp i Dalen i Stockholm. Han har hittat ett unikt sätt att blanda reggae, dancehall och svensk pop till en nästintill egen musikstil. Kaliffa är känd för sin unika röst och började sin musikaliska resa som en "hook-singer" inom den svenska hip-hop scenen. Han har tidigare samarbetat med ett flertal artister så som Näääk, Ken Ring med flera. Under många år var Kaliffa medlem i det legendariska bandet Hoffmaestro och turnerade runt om i Europa. Hans debutsingel Det strålar så om dig kom 2014 och två år senare kom hans debutalbbum Kalibreraren. I juni 2017 släppte Kaliffa låten Helt seriöst som blev en riktig monsterhit. Låten fick utmärkelsen Årets låt på P3 Guld-galan.

Stående publik – konsert i Sparbanken Blackbox

Äntligen kan du gå på konsert med stående publik på Vara Konserthus! I november 2019 invigdes en helt nya scenlokal – Sparbanken Blackbox. Missa inte chansen att boka biljetter till konserten med Kaliffa!

 

 

Konserten har flyttats från 18 april till 18 september

Håll i din gamla biljett – den gäller det nya datumet! Kan du inte gå det nya datumet så återlöser vi din biljett, kontakta biljettkassan på 0512-31500. 

Maten
spelar en
viktig roll.