Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

INSTÄLLD
INSTÄLLD

Mares

fredag
28 oktober 2022
kl 20.00
Sparbanken Blackbox
Arrangör: Vara Konserthus

Mares

Hej! Tyvärr kommer konserten med Mares på Vara Konserthus den 28 oktober att ställas in på grund av att bandet valt att avsluta sin karriär. Givetvis återlöser vi din biljett – kontakta biljettkassan på tel. 0512-315 00 eller biljetter@varakonserthus.se. Mares kommer istället för höstturnén att göra en avskedskonsert dit du har förtur, med möjligheten att köpa biljett före alla andra. Mer info om detta via produktionsbolaget Live Nation.

Mares hälsar:

- Det har tagit tid att skriva de här orden. De är motsträviga och vill inte bo på papperet. Det värsta att skriva är det oundvikliga, men ingenting kan hindra det som en gång måste ske. En sista singel. Ett sista album. En sista turné.

Det skulle vara en lögn att säga att vi har mått så bra de senaste åren. Det skulle vara en till lögn att påstå att det alltid har varit dåligt. Men vi har tagit alla dessa stunder, de viktigaste av dem, höga och låga, och gjort dem till vår bästa skiva någonsin.

Vi vill evigt tacka er som alltid varit med. Evigt. Alla som har arbetat med oss. Alla som har sjungit med oss. Vi är era. Då som nu för alltid. Turnén och albumet ska inte ses som ett sorgetåg. Det är inte en jordafärd. Vi är inget sorgband. Vi är Mares. Avslutet är ett firande av det som varit, och det som nu är. 8 år höll vi ihop. En tredjedel av våra liv. Gläds med oss i sommar.