Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

SLUTSÅLT

Miss Li

lördag
29 februari 2020
kl 19.30
495 kr 1 tim 30 min / Ingen paus Stora salen
Åldersgräns: 13 år+
Arrangör: Vara Konserthus

Miss Li

Miss Li har under de senaste 10 åren plockat en välförtjänt plats som en av våra mest folkkära artister. Efter att ha gjort en lång turné med senaste plattan "A Woman's Guide To Survival" är hon nu aktuell som en av artisterna i årets jubileumsupplaga av Tv4:s ”Så Mycket Bättre”.

Just nu jobbar Miss Li flitigt i studion – och som en naturlig, högenergisk och mycket begåvad liveakt är det svårt att hålla sig borta från vägarna allt för länge. Till våren är det dags igen, och sprillans nytt material utlovas.

Support Moonica Mac

Moonica Mac har sedan debutsingeln 2017 tröstat många brustna hjärtan med sitt säregna uttryck och har en förmåga att skriva textrader som är lika träffsäkra som poetiska. Moonica lyckas med sin musik röra vid det som gör ont och visa oss det vackra i vemodet samtidigt som hon tänder en hoppfull låga hos sina tusentals lyssnare. Just nu är Moonica aktuell med det rykande färska och efterlängtade debutalbumet ”Star & Sårbar” som släpptes förra veckan.

Konserten flyttas från Sparbanken Blackbox till Stora salen

Av produktionstekniska skäl flyttas konserten till Stora salen. Har du köpt biljett innan 16 december 2019 flyttas din plats automatiskt över till den nya salen, dock behöver du höra av dig till biljettkassan på tel. 0512-315 00 för att få en ny biljett med rätt rad- och stolsnummer.

Tider

19.30 Moonica Mac på scen
20.00 Miss Li på scen
21.30 Slut