Laddar Evenemang

Sista natten med gänget

– en show med TT Grace

fredag
28 maj 19.00
ORD. PRIS 395 kr Stora salen 2 tim 30 min / Paus ARR: Biwa Management

Sista natten med gänget

– en show med TT Grace

Lovorden har haglat över TT Grace show - Sista natten med gänget som hade premiär i november. Showen som hyllar den ikoniska filmen med samma namn har gått rakt in i folks hjärtan. Med sin rock´n roll with doo wop soul tar TT Grace musiken från "the golden days" och paketerar den i ett modernt sound. Utan att tumma på svänget, stämsången och frisyrerna. I showen spelar de låtarna från den ikoniska filmen, kryddar med musik som har rötterna i 50-talet och en given plats i varje bilentusiasts spellista.

I showen får du förutom de klassiska och så älskade låtarna från filmen även möta TT Grace och deras sista natt med gänget och resan som gjorde bandet till vad de är idag. Ett av Sveriges populäraste band i genren, flitigt spelade i radio, medverkat i TV, med ett flertal album i bagaget. Klassisk rock´n roll med allsång blandas med "accapella doo wop" i form av en återblick från barndomens vardagsrum och de första repetitionerna. Det är en rockig helkväll med allvar, glimt i ögat och en hel massa röj!

Publikkommentarer:

"Det bästa jag sett på många år, jag ville aldrig att kvällen skulle ta slut!"

"Ståpäls hela kvällen!"

"TT Grace är lika med sista natten med gänget! En tidlös musikalisk rock´n roll show i tidlös femtiotalsanda. Ren snygg doo wop rock´n roll. Slut dina ögon och du är där, i femtiotalet. Öppna ögonen och du är där, i 50-talet. En sann rock´n roll show när den är som bäst. "

 

Sista natten med gänget har flyttas till från 15 maj 2020 till 28 maj 2021

Konserten Sista natten med gänget – en show med TT Grace flyttas från 15 maj till 28 maj 2021. Håll i din biljett – den gäller det nya datumet! Kan du inte gå det nya datumet så återlöser vi din biljett, kontakta biljettkassan på 0512-31500. Köpt biljett återlöses senast 12 juni 2020.

Maten
spelar en
viktig roll.