Laddar Evenemang
FÅTAL

Solala

Publiken Bestämmer Tour

fredag
22 oktober 19.30
ORD. PRIS 375 kr Stora salen 2 tim 20 min / Paus ARR: Vara Konserthus

Solala

Publiken Bestämmer Tour

I höst bjuder Solala på en helaftonskonsert runt köksbordet och i "Publiken Bestämmer Tour" får publiken vara med och avgöra vilka låtar som spelas.

Om Solala

För åtta år sedan träffades tre vänner hemma i köket en vardagskväll. Några timmar senare hade de gjort sitt första arrangemang och med det startat en ny genre inom svensk vokalmusik. Solala beskrivs som en vokal powertrio och har med ett unikt tonspråk, bländande stämföring och en minst sagt varierad repertoar ackompanjerat av hemmasnickrade rytminstrument skrivit om boken om hur sång i grupp kan låta.

De stora konserthusturnéerna har under de senaste åren avlöst varandra och Solala har även gästat Allsång på Skansen samt gjort mellanakten till finalen i Melodifestivalen 2018 tillsammans med Helen Sjöholm. Våren 2018 turnerade de tillsammans med Bohuslän Big Band i publik -och kritikersuccén "Brinner upp i natten" som baserades på musik av Håkan Hellström. Turnén blev även en skiva som släpptes under 2019 samtidigt som gruppen gav ut sin första bok, ”Solala – vol. 1”.

Publiken Bestämmer Tour

I "Publiken Bestämmer Tour" får publiken vara med och avgöra vilka låtar som spelas. Man kan alltså gå och lyssna hur många gånger som helst och få en ny konsert varje kväll! Dessutom kommer ni få höra nytt material och älskade covers, allt i en intim hemma hos-känsla indränkt i underbar stämsång!

 

Konserten har flyttats från 29 januari 2021 

Har du frågor om biljetter? Kontakta biljettkassan på tel. 0512-315 00