Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

SLUTSÅLT

Thomas Stenström

Dreamer Tour

fredag
14 oktober 2022
kl 19.00
635 kr 1 tim 45 min / Ingen paus Stora salen
Åldersgräns: 13 år
Arrangör: All Things Live

Thomas Stenström

Dreamer Tour

Thomas Stenströms Dreamer Tour en succé – fortsätter hösten 2022!

Han sålde slut Avicii Arena och Scandinavium, har hunnit bli både Grammis- och tvåfaldigt P3 guld-nominerad och har en fullspäckad turnésommar framför sig. Men segertåget stannar inte där för Thomas Stenström – nu står det klart att Dreamer Tour åker vidare i höst! År 2022 är ett minst sagt rekordartat år för Thomas Stenström. Ordet “utsålt” har varit gemensam nämnare på såväl Avicii Arena och Scandinavium som Husqvarna, där han delade scen med Veronica Maggio.

Hans Dreamer Tour fortsätter nu in i en efterlängtad sommar där han bland annat kommer återvända till sin hemstad Uddevalla för att bjuda på en helt unik konsert tillsammans med Newkid.

- Livet i vänsterfilen är äntligen här och Dreamer Tour är omöjlig att stoppa. Det känns att jag bara följer med – och jag älskar det, hälsar Thomas.

 

Om Thomas Stenström

Thomas har under en lång tid försett Sverige med melodier och låtar att förälska sig i. I september 2021 släppte han det kritikerrosade albumet ”Spring baby spring” följt av tokhyllade tolkningar i den senaste säsongen av Så Mycket Bättre. Under våren 2022 släppte han sin egen tolkning av husguden Bruce Springsteens låt ”Waitin’ On A Sunny Day”. Thomas version heter ”Väntar på en solig dag” och är finstämd rå tolkning av originalversionen. Nu är han aktuell med sin sommarsingel ”Sista sommaren” – en låt i typisk Stenström-anda att sjunga med till i de sena sommarnätterna.

Höstturnén börjar i Östersund och fortsätter till 11 städer. Den 14 oktober intar han Vara Konserthus!