Information angående coronaviruset

Här hittar du uppdaterad information kring hur coronaviruset påverkar konserthusets verksamhet och kommande föreställningar.

 

Konserthuset stänger för säsongen

Vi har beslutat att stänga all publik verksamhet resten av säsongen. Har du köpt biljett kommer vi att kontakta dig med mer detaljer kring vad som gäller för just din föreställning. 

Nu riktar vi strålkastarljuset på hösten och jobbar för fullt för att få till en säsong fylld med gapskratt, magpirr och gåshud. Helt enkelt något riktigt bra att se fram emot när allt detta är över. Hoppas ni vill vara med oss då! 

Regeringen beslutade den 11 mars om en förordning om förbud mot att hålla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar som begränsade antalet deltagare vid evenemang till 500 personer. Den 27 mars tog regeringen ett beslut om en ändring i förordningen, beslutet gäller från 29 mars och begränsningen innebär ett maxantal på 50 deltagare. Du kan läsa mer om riktlinjer för begränsningarna på Polisens hemsida. 

Regeringen kommer att löpande pröva behovet av förordningen och den upphävs när förbudet inte längre behövs. Läs gärna mer på Folkhälsomyndighetens hemsida.

Hur påverkar detta evenemang på konserthuset?

De kommande evenemangen i vår flyttas fram eller ställs in, uppdaterad information för varje evenemang hittar du längre ner på sidan. Har du köpt biljett till något av de flyttade eller inställda evenemangen så kommer vi att kontakta dig. 

Besluten kring föreställningarna tas löpande och i samråd med produktionsbolagen som står bakom de olika föreställningarna. Så fort vi har någon ny information så lägger vi ut det på denna sida. Skulle myndigheternas bedömning ändras har vi beredskap för att agera utifrån nya direktiv.

Vad händer om ett evenemang ställs in eller flyttas?

I de fall som evenemang ställs in eller flyttas så kommer vi att kontakta dig som köpt biljett för mer information.

Hur kontaktar ni mig angående flyttad eller inställd föreställning?

Vi kontaktar dig i första hand via e-post, men i vissa fall även via sms och telefonsamtal. Tänk på att informationen går till den person som gjort biljettköpet. Har en vän till dig köpt din biljett så är det den personen som får information. Har du bokat biljett via en gruppresa så ber vi dig kontakta gruppresearrangören. Vi lägger även ut informationen här på hemsidan.

Hur länge gäller beslutet?

Beslutet gäller tillsvidare. Skulle myndigheternas bedömning ändras har vi beredskap för att agera utifrån nya direktiv. Vi kommer då att kommunicera detta via denna sida och ta kontakt med berörda kunder.

Får jag återlösa mina biljetter?

I de fall föreställningar ställs in eller flyttas fram så kommer vi att kontakta berörda biljettköpare med mer information gällande återköp. Har du frågor kan du alltid höra av dig till konserthusets biljettkassa på tel. 0512-315 00. 

  Var rädda om varandra, så hörs vi snart igen!

   

  Information om evenemang

  Alla evenemang fram till sommaren kommer att flyttas fram eller ställas in. Berörda biljettköpare kontaktas via mail, sms och i vissa fall telefon. Hör av dig till biljettkassan på tel. 0512-315 00 om du har frågor gällande biljetter och återköp.

   

  Thank you for the music 14 mars kl 19.30

  Konserten flyttas till 21 april 19.30, 2021. Biljettköpare kontaktas via mail och sms samt i vissa fall telefon. Köpta biljetter gäller till det nya datumet.

  Nordman 18 mars kl 19.30

  Konserten flyttas till 29 september kl 19.30. Köpt biljett gäller till det nya datumet. Berörda biljettköpare kontaktas via mail samt i vissa fall sms eller telefon. 

  Smith & Thell 19 mars kl 19.30

  Konserten flyttas till 22 september kl 19.30. Köpt biljett gäller till det nya datumet. Berörda biljettköpare kontaktas via mail och sms.

  Eric Gadd 20 mars kl 18.30

  Konserten kommer att flyttas till 9 oktober. Berörda biljettköpare kontaktas via mail och sms. Köpta biljetter gäller till det nya datumet. 

  Swedish Music Wonder 21 mars kl 14.30

  Konserten kommer att flyttas till den 13 september kl 14.30. Berörda biljettköpare kontaktas via mail samt i vissa fall sms eller telefon. Köpta biljetter gäller till det nya datumet.

  Swedish Music Wonder 21 mars kl 19.30

  Konserten kommer att flyttas till den 13 september kl 19.30. Berörda biljettköpare kontaktas via mail samt i vissa fall sms eller telefon. Köpta biljetter gäller till det nya datumet.

  Samuel Ljungblahd 22 mars kl 19.30

  Konserten kommer att flyttas till den 4 september. Berörda biljettköpare kontaktas via mail och i vissa fall sms. Köpta biljetter gäller till det nya datumet.

  Pubkväll med SPF/PRO 25 mars kl 18.00

  Evenemanget kommer att flyttas till den 4 november. Berörda biljettköpare kontaktas via mail och sms. Köpta biljetter gäller till det nya datumet. 

  Maria Lundqvist 26 mars kl 19.30

  Föreställningen kommer att flyttas till den 6 september. Berörda biljettköpare kontaktas via mail och i vissa fall sms. Köpta biljetter gäller till det nya datumet.

  Molly Sandén 28 mars kl 19.30

  Konserten flyttas till den 10 september. Berörda biljettköpare har kontaktats via mail. Köpta biljetter gäller till det nya datumet. 

  Man får väl ställa upp 28 mars kl 19.00

  Föreställningen ställs in. Berörda biljettköpare kontaktas via mail eller sms och i vissa fall telefon. 

  Bröderna Norberg 29 mars kl 18.00

  Föreställningen flyttas till 7 februari 2021. Berörda biljettköpare kontaktas via mail och sms samt i vissa fall telefon. Köpta biljetter gäller till det nya datumet.

  En timme natt 1 april kl 19.30

  Konserten ställs in. Berörda biljettköpare kontaktas via mail och sms, samt i vissa fall telefon. 

  Värmländsk Voodoo 2 april kl 19.00

  Konserten flyttas till 23 september. Berörda biljettköpare kontaktas via mail eller sms och i vissa fall telefon. Håll i biljetten, den gäller till det nya datumet. Du kan också välja att byta datum och gå på samma föreställning den 25 september, kontakta i så fall biljettkassan. 

  Matteuspassionen 3 april kl 19.00

  Konserten ställs in. Berörda biljettköpare kontaktas via mail eller sms och i vissa fall telefon.

  Tommy Körberg och Bohuslän Big Band 4 april

  Konserten flyttas till 28 augusti kl 19.30 (observera tiden). Berörda biljettköpare kontaktas via mail eller sms och i vissa fall telefon. Håll i biljetten, den gäller till det nya datumet.

  Tommy Körberg och Bohuslän Big Band 5 april

  Konserten flyttas till 29 augusti kl 18.00. Berörda biljettköpare kontaktas via mail eller sms och i vissa fall telefon. Håll i biljetten, den gäller till det nya datumet. 

  Drömmen om folkparken 7 april

  Föreställningarna kl 12.30 och 15.30 kommer att flyttas till den 28 oktober. Berörda biljettköpare kontaktas via mail och sms samt i vissa fall telefon. Köpta biljetter gäller till det nya datumet med samma tid.

  Drömmen om folkparken 8 april

  Föreställningarna kl 12.30 och 15.30 kommer att flyttas till den 23 november. Berörda biljettköpare kontaktas via mail och sms samt i vissa fall telefon. Köpta biljetter gäller till det nya datumet med samma tid. 

  En afton med Elvis vänner och originalmusiker 14 april kl 19.30

  Konserten kommer att flyttas till den 7 april 2021. Berörda biljettköpare kontaktas via mail och i vissa fall sms. Köpta biljetter gäller till det nya datumet.

  A Tribute to Dire Straits 15 april kl 19.30

  Konserten flyttas till 8 oktober kl 19.30. Köpt biljett gäller till det nya datumet. Berörda biljettköpare kontaktas via mail och sms.

  Relationsteorin 16 april kl 19.00

  Föreställningen flyttas till den 18 november. Berörda biljettköpare kontaktas via sms. Köpta biljetter gäller till det nya datumet. 

  Orphei Drängar 17 april kl 19.30

  Konserten ställs in. Berörda biljettköpare kontaktas via mail eller sms och i vissa fall telefon. 

  Kaliffa 18 april kl 21.00

  Föreställningen flyttas till den 18 september. Berörda biljettköpare kontaktas via e-post och sms. Köpta biljetter gäller till det nya datumet.

  Sissela Kyle 19 april kl 16.00 och 19.00

  Föreställningen flyttas till den 4 oktober. Berörda biljettköpare kontaktas via mail och sms. Köpta biljetter gäller till det nya datumet.

  Open your heart – and dance like a child again 21 april kl 19.00

  Föreställningen flyttas till den 8 december. Berörda biljettköpare kontaktas via mail och sms. Köpta biljetter gäller till det nya datumet. 

  Klara Zimmergren 22 april kl 19.30

  Föreställningen flyttas till den 16 september. Berörda biljettköpare har kontaktats via mail. Köpta biljetter gäller till det nya datumet. 

  Thomas Di Leva 23 april kl 19.00

  Konserten kommer att flyttas till den 1 oktober kl 19.00. Berörda biljettköpare kontaktas via mail samt i vissa fall sms eller telefon.

  Dansens dag 24 april kl 19.00

  Föreställningen ställs in. Berörda biljettköpare kontaktas via mail och sms, samt i vissa fall telefon. 

  Familjelördag 25 april

  Familjelördag ställs in. Berörda biljettköpare till föreställningarna Siden och Sågspån samt Dare 2 Be kontaktas via mail och sms, samt i vissa fall telefon. 

  The Wishing Well 25 april kl 19.00

  Konserten flyttas till 1 december kl 19.00. Berörda biljettköpare kontaktas via mail samt i vissa fall sms eller telefon. 

  Göteborgs Symfoniker 25 april kl 19.00

  Konserten ställs in. Berörda biljettköpare kontaktas via mail och sms eller i vissa fall telefon.

  Sven Ingvars 26 april kl 17.00

  Konserten flyttas till den 24 september kl 19.30 (observera tiden). Håll i biljetten, den gäller till det nya datumet. Berörda biljettköpare kontaktas via mail och sms samt i vissa fall telefon.

  Stolthet och fördom 28 april kl 19.00

  Konserten ställs in. Berörda biljettköpare kontaktas via mail eller sms och i vissa fall telefon. 

  Hannah Svensson Group 29 april kl 19.00

  Konserten ställs in. Berörda biljettköpare kontaktas via mail och sms eller i vissa fall telefon.

  Solala 2 maj kl 19.30

  Konserten flyttas till 31 oktober. Berörda biljettköpare kontaktas via mail eller sms och i vissa fall telefon. Håll i biljetten, den gäller till det nya datumet. Givetvis återlöser vi din biljett om du inte kan gå det nya datumet. Du kan också välja att flytta över din biljett till konserten 11 oktober, kontakta i så fall biljettkassan. 

  Dansband Deluxe 6 maj kl 19.00

  Föreställningen flyttas till den 11 november kl 19.00. Håll i biljetten, den gäller till det nya datumet. Berörda biljettköpare kontaktas via mail samt sms. Köpta biljetter gäller till det nya datumet.

  GöteborgsOperan 7 maj kl 19.00

  Konserten ställs in. Berörda biljettköpare kontaktas via mail och sms eller i vissa fall telefon.

  En kväll med Augustifamiljen 8 maj

  Konserten flyttas till den 23 oktober 19.30. Berörda biljettköpare kontaktas.

  Nisse Landgrens hörna 9 maj 19.30

  Konserten flyttas från lördag 9 maj kl. 19.30 till söndag 21 mars kl. 18.00. Notera att konserten både byter starttid och veckodag. Håll i din biljett – den kommer att gälla det nya datumet.

  Nisse Landgrens hörna 10 maj 13.30

  Konserten flyttas från söndag 10 maj kl. 13.30 till tisdag 23 mars kl. 19.00. Notera att konserten både byter starttid och veckodag. Håll i din biljett – den kommer att gälla det nya datumet.

  Nisse Landgrens hörna 10 maj 18.00

  Konserten flyttas från söndag 10 maj kl. 18.00 till onsdag 24 mars kl. 19.00. Notera att konserten både byter starttid och veckodag. Håll i din biljett – den kommer att gälla det nya datumet.

  Sista natten med gänget 15 maj 19.00

  Konserten flyttas till 28 maj 2021. Berörda biljettköpare kontaktas via mail eller sms och i vissa fall telefon. Håll i biljetten, den gäller till det nya datumet. 

  She’s got the look 16 maj kl 20.00

  Konserten flyttas till 30 oktober kl 20.00. Berörda biljettköpare kontaktas via mail eller sms och i vissa fall telefon. Håll i biljetten, den gäller till det nya datumet. 

  Magnus Betnér 24 maj kl 19.00

  Föreställningen flyttas till den 25 november kl 19.00. Håll i biljetten, den gäller till det nya datumet. Berörda biljettköpare kontaktas via mail samt sms.

  Duo Naranjo-Weulander 28 maj kl 19.00

  Konserten ställs in. Berörda biljettköpare kontaktas via mail och sms eller i vissa fall telefon.

  Creedence Tribute 10 okt kl 19.30

  Konserten kommer att flyttas till den 5 november 2021. Berörda biljettköpare kontaktas via mail och sms. Köpta biljetter gäller till det nya datumet.

  Här kommer Babben Larsson 24 okt

  Konserten kommer att flyttas till den 29 september 2021. Berörda biljettköpare kontaktas via mail och sms. Köpta biljetter gäller till det nya datumet.

  Information om kommande konserter uppdateras löpande.

  Uppdaterat den 29 maj kl 10.50.

   

  Ändrade öppettider biljettkassa 17 mars-13 april

  Just nu har vi endast telefonöppet i biljettkassan. Varmt välkommen att ringa oss på tel. 0512-315 00, vardagar 13.00-18.00. Från 1 juni har vi öppet 13.00-16.00. Givetvis har vi alltid öppet på webben!