22 juni, 2021

Dinnershow på turné – Wallmans kommer till Vara i höst

För 30 år sedan slogs dörrarna till Wallmans salonger upp i Stockholm. Sedan dess har Wallmans lagt grunden till vad dinnershow är i Sverige och varit språngbräda för några av våra mest folkkära artister. I höst kommer succékonceptet på turné till Vara Konserthus.

Wallmans Salonger grundades av nöjesprofilen Hasse Wallman 1991 och har idag även showrestauranger i Köpenhamn, Oslo och Sälen. De har även tagit konceptet på turné och det är just turnéversionen som intar Vara Konserthus i oktober.

Showartister står på scen framför en ljusvägg

Wallmans intar Sparbanken Blackbox i höst med en glittrande dinnerhow.

– Jag tycker att det är väldigt roligt att vi nu kan bjuda på dinnershow i Vara och Wallmans är ju verkligen föregångaren på området vilket gör det extra roligt, säger Louise Larsson-Skoog, som jobbar med att boka in konserter och evenemang på Vara Konserthus.

Publiken kan vänta sig en show bestående av sex fullfjädrade artister med otrolig scennärvaro i kombination med god mat. Eventet äger rum i Sparbanken Blackbox – Vara Konserthus nyaste scenrum som invigdes i november 2019.

– Blackboxen är som gjord för denna typ av evenemang där en glittrande show tar plats på scenen och publiken sitter vid dukade bord, säger Louise Larsson-Skoog.

Boka biljett till Wallmans på turné >