Vara Konserthus magasin: Rampljus

Vi är stolta och glada över att presentera vårt magasin Rampljus. I magasinet får du en inblick i vad som händer på Vara Konserthus – upptäck nya akter på repertoaren eller fördjupa dig i klassiska verk. Läs om allt från svängiga storband, viktiga dansprojekt för barn och unga, nya Artist in Residence till spännande bakom-kulisserna-reportage!

2021 blev Rampljus nominerat till Publishingpriset i kategorin “Bästa kundtidning B2C”. Tävlingen är en årlig jurybedömd pristävling för filmer, webbplatser, tidningar, tidskrifter, böcker och andra trycksaker – på svenska eller engelska.

Vill du ha ett exemplar skickat till dig? Maila biljetter@varakonserthus.se.

Läs Rampljus här:

Evelyn Glennie

Rampljus nummer 4 – NYTT!

I det senaste numret av Rampljus hittar du massor av tonartshöjande reportage och intervjuer. Följ med en dag som producent, läs om slagverksgiganten Evelyn Glennie, hitta nya favoriter på höstens repetoar eller njut av lite storband. Utgiven maj 2022.

 

Evelyn Glennie

Rampljus nummer 3

I detta nummer kan du bland annat läsa om popdrottningen Veronica Maggio, folkkära David Sundin, lär känna gänget i gäst- och biljettservice och mycket annat! 

 

Rampljus nummer 2

Avnjut flera svängiga intervjuer med bland annat Helen Sjöholm och Anna Stadling, Özz Nûjen och Sarah Klang. Du kan också läsa om Kathrine Windfeld och hennes residens på Vara Konserthus tillsammans med Bohuslän Big Band. 

 

Rampljus nummer 1

Premiärnumret av Vara Konserthus nya magasin Rampljus! I det allra första numret får du läsa om vår residensartist Robert Fux, följa med teknikerna backstage under en dag och få inblick i arbetet med Bohuslän Big Bands nya skiva.