Vara Konserthus magasin: Rampljus

Vi är stolta och glada över att presentera vårt magasin Rampljus. I magasinet får du en inblick i vad som händer på Vara Konserthus – upptäck nya akter på repertoaren eller fördjupa dig i klassiska verk. Läs om allt från svängiga storband, viktiga dansprojekt för barn och unga, nya Artist in Residence till spännande bakom-kulisserna-reportage!

Vill du ha ett exemplar skickat till dig? Maila biljetter@varakonserthus.se.

Rampljus nr 1

Rampljus nr 2

Rampljus nr 3

Rampljus nr 4

Emblem Publishingpriset

 

Hurra!

Rampljus har nominerats till Publishingpriset i kategorin bästa kundtidning B2C både 2021 och 2022.

Rampljus nr 1

Premiärnumret av Vara Konserthus magasin Rampljus! I det alldra första numret får du läsa om vår residensartist Robert Fux, följa med teknikerna backstage under en dag och följa med Bohuslän Big Band in i inspelningsstudion.

Läs Rampljus nr 1 >

Rampljus nr 2

Avnjut flera svängiga intervjuer med bland andra Helen Sjöholm & Anna Stadling, Özz Nûjen och Sarah Klang. Du kan också läsa om Kathrine Windfeld och hennes residens på Vara Konserthus tillsammans med Bohuslän Big Band.

Läs Rampljus nr 2 >

Rampljus nr 3

I detta nummer kan du bland annat läsa om popdrottningen Veriónica Maggio, folkkära David Sundin och lära känna gänget i gäst- och biljettservice. Och mycket mer!

Läs Rampljus nr 3 >

Rampljus nr 4

I detta nummer hittar du massor av tonartshöjande reportage och intervjuer. Följ med en dag som producent och läs om slagverksgiganten Evelyn Glennie. 

Läs Rampljus nr 4 >