
Classical Dansband
Peter Danielson, Erica Sjöström och Johan Stengård framför dansbandslåtar i Symfonisk skrud med Ulf Esborns Kör & Orkester.
söndag
21 sep 2025
Ulf Esborn har förflutet både i dansbandsvärlden och i symfoniorkester-sammanhang. Idén att göra dansbandslåtar i orkesterskrud föddes för några år sedan och blev verklighet 2023. På premiären dirigerade Ulf Borås Symfoniorkester och Dammsvedjans kör och det blev en succé. Då liksom nu var solisterna Peter Danielson (sångare från Schytts), Erica Sjöström (sångare från Drifters) samt Johan Stengård (saxofonist som spelat på otaliga dansbandsskivor) och Ulf Esborn dirigent och arrangör.
Upplev dansbandsklassiker som “Gråt inga tårar”, “Sista ljuva åren” och flera Sven Ingvars-hits i nya tolkningar som inte lämnar någon oberörd!
Medverkande
- Solister: Peter Danielson, Erica Sjöström och Johan Stengård
- Ulf Esborns Kör & Orkester
Mat & dryck
Hamburgare
185 kr
Högrevsburgare på svenskt nötkött med färskostcrème på Sivans ost, lökmarmelad, sallad och tomat. Serveras med pommes frites och husets rökiga ketchup.
Pannoumiburgare (vegetarisk)
185 kr
En vegetarisk burgare på pannoumi-ost med färskostcrème på Sivans ost, lökmarmelad, sallad och tomat. Serveras med pommes frites och husets rökiga ketchup.
Burratasallad med chark
145 kr
Krämig burrata med marinerade tomater, krispig sallad och balsamicosirap. Serveras med klosterskinka från Eriksons Chark.
Burratasallad (vegetarisk)
145 kr
Krämig burrata med marinerade tomater, krispig sallad och balsamicosirap.
Räksmörgås
175 kr
Klassisk räksmörgås på tekaka med handskalade räkor, ägg, majonnäs och grönsaker.
Barmeny
Sivans osttallrik
135 kr
Ostar från Sivans ost serveras med marmelad, oliver, kex och bröd.
Räksmörgås
175 kr
Klassisk räksmörgås på tekaka med handskalade räkor, ägg, majonnäs och grönsaker.
Kvällens kaka
25 kr
Snacks
20 kr
Kaffe / Te
25 kr
Dricka / Loka / Juice / Lättöl
30 kr
Alkoholfri öl/cider
45 kr
Vitt vin / Rött vin 18 cl
80 kr
Starköl
65 kr
Pausmeny
Tänk på att förboka mat och dryck senast kl. 18.00 vardagen innan evenemanget. Läs mer om matbokning.