Från Broadway till Duvemåla 2024
Upplev Sveriges största musikalshow med stora röster, varma känslor och hits från världens största musikaler.
lördag
9 nov 2024
FRÅN BROADWAY TILL DUVEMÅLA är Sveriges mest populära musikalshow och en av årets självklara höjdpunkter för alla musikalälskare! Här drabbar stora röster och stora känslor samman i ett pärlband av de mest älskade hitsen från världens största musikaler – allt framfört av några av våra absolut bästa och mest meriterade musikalartister.
Föreställningen, som av pressen beskrivits som ”musikalernas Diggiloo”, ger sig i höst åter ut på en omfattande Sverigeturné och precis som tidigare säsonger bjuds publiken på en helt ny ensemble i världsklass samt uppdaterad musik från ikoniska musikaler som "The Phantom of the Opera", "Evita", "Kristina från Duvemåla", "West Side Story", "Chess", "Cats", "Les Misérables" och många fler.
På årets turné medverkar John Martin Bengtsson, Emmi Christensson*, Martin Redhe Nord, Linda Pritchard, Elin Werling* och Malena Tuvung. Orkestern leds i vanlig ordning av kapellmästare Carina E. Nilsson.
* Emmi Christensson och Elin Werling alternerar under turnén och i Vara är det Emmi som medverkar.
Välkommen på Sveriges största musikalfest!
Mat & dryck
Hamburgare
175 kr
En saftig burgare på svenskt nötkött med tryffelmajonnäs, sallad, picklad lök, egengjord ketchup och Sivans ost. Serveras med pommes frites.
Pannoumiburgare (vegetarisk)
175 kr
En vegetarisk burgare på pannoumi-ost med tryffelmajonnäs, picklad lök, sallad, egengjord ketchup. Serveras med pommes frites.
Fetaostpaj (vegetarisk)
125 kr
En matig paj med fetaost och tomatpesto. Serveras med grönsallad, rostad vitlöksdressing och picklad lök.
Ost- & charkbricka
135 kr
En lyxig bricka med väl utvalda lokala charkprodukter, ostar från Sivans ost, marmelad, oliver, grönsaker, kex och bröd.
Ostsmörgås
55 kr
En klassisk ostsmörgås med hårdost och brieost. Toppas med grönsaker.
Barmeny
Tänk på att förboka mat och dryck senast kl. 18.00 vardagen innan evenemanget. Läs mer om matbokning.