
Från Elvis Presley till Jerry Williams
Mikael Westman och Grace bjuder på en energifylld kväll av nostalgi och tidlös rock’n’roll!
torsdag
2 okt 2025
Följ med på en musikalisk resa tillbaka till rockens rötter! Med den oefterhärmlige Mikael Westman, glittrande tjejgruppen Grace och ett band i världsklass hyllar vi två av tidernas största ikoner – Elvis Presley och Jerry Williams. Dessutom med låtar från andra legendariska artister som Jerry Lee Lewis med flera.
Med svängiga rytmer, kraftfulla röster och en scennärvaro som sprakar av energi bjuder vi på en kväll fylld av nostalgi och rock’n’roll när den är som allra bäst. Det här är musiken som förändrade världen – Back to the roots!
Mat & dryck
Tvårätters Konserthusbuffé
355 kr
Förrättsbuffé
Lax- och skagenröra toppad med tångkaviar, ostpaj på Sivans ostar och lökmarmelad, lokala charkprodukter, skogssvampsoppa, sallad med päron, ädelost och balsamico, surdegsbröd, vispat smör och goda tillbehör.Varmrättsbuffé
Bräserad majskyckling, pepparbakad fläskfilé, friterad potatis, ört- och ostsmaksatt potatiskaka, chilibearnaise, rödvin- och tryffelsås, tomat- och mozzarellasallad, rostad kålsallad med kaprisemulsion och grönsallad.Endast förbokning, kan inte köpas på plats.
Buffé
Hamburgare
185 kr
Högrevsburgare på svenskt nötkött med färskostcrème på Sivans ost, lökmarmelad, sallad och tomat. Serveras med pommes frites och husets rökiga ketchup.
Pannoumiburgare (vegetarisk)
185 kr
En vegetarisk burgare på pannoumi-ost med färskostcrème på Sivans ost, lökmarmelad, sallad och tomat. Serveras med pommes frites och husets rökiga ketchup.
Burratasallad med chark
145 kr
Krämig burrata med marinerade tomater, krispig sallad och balsamicosirap. Serveras med klosterskinka från Eriksons Chark.
Burratasallad (vegetarisk)
145 kr
Krämig burrata med marinerade tomater, krispig sallad och balsamicosirap.
Räksmörgås
175 kr
Klassisk räksmörgås på tekaka med handskalade räkor, ägg, majonnäs och grönsaker.
Barmeny
Tänk på att förboka mat och dryck senast kl. 18.00 vardagen innan evenemanget. Läs mer om matbokning.