Laddar Evenemang

I Juletid 20-årsjubileum

Gäst: Tommy Nilsson

söndag
17 december 2023
kl 15.00
485 kr 2 tim / Paus Stora salen
Arrangör: MTLive AB

I Juletid 20-årsjubileum

Gäst: Tommy Nilsson

Det har gått 20 år sedan I Juletid hade sin första konsert i Hjärnarps Kyrka. Sedan dess har de besökt oändligt många kyrkor och konserthus runt om i hela Sverige. Nu kommer Magnus Johansson och Marcos Ubeda tillbaka till Vara och denna gång med Tommy Nilsson som gäst. 

– I Juletid har för många blivit en tradition och med åren har publiken blivit mer som våra vänner som man träffar en gång om året. Ni är många som år efter år återkommer vilket vi såklart är väldigt tacksamma för, utan publiken så hade vi inte kunnat hålla på i 20 år, säger Marcos Ubeda och Magnus Johansson. 

När vi nu i juletid ger oss ut i vårt vackra vinterland igen så har vi med en gästartist som vi så länge har haft en önskan om att ha med. Bättre tillfälle än när vi fyller 20 år finns inte, så varmt välkommen säger vi till fantastiska Tommy Nilsson som med sin röst inte kommer lämna någon oberörd. Vi är så glada för att Tommy är med oss i år och vi hoppas kunna ge publiken lite ljus, värme och glädje i decembermörkret, säger Marcos Ubeda och Magnus Johansson. 

Tommy Nilsson behöver ingen närmare presentation – med hans artisteri och sångröst så har han berört i generationer. Med låtar som En dag, Allt som jag känner, Dina färger var blå och Öppna din dörr så har han blivit en av våra mest folkkära artister.  

 

Mat och dryck

Barmeny

Ost och grönkålspaj med granatäpplesallad och ädelostdressing 125 kr
Mustig gulaschsoppa toppad med gräddfil 115 kr
Julsmörgås 135 kr
Räksmörgås 155 kr
Jubileumsbricka, ost och charkbricka från lokala producenter 135 kr (Kan inte köpas på plats, förbeställ innan ditt besök)

Till detta får du hembakat bröd, smör samt en god röra.


Förboka mat och dryck