Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

Jill Johnson

Havanna Tour

söndag
24 april 2022
kl 19.30
695 kr ca 1 tim 50 min / Ingen paus Stora salen
Arrangör: Vara Konserthus

Jill Johnson

Havanna Tour

I vår åker Jill Johnson med sin dynamiska trio ut på en omfattande Sverigeturné. I somras var Jill ute på en mindre turné och nu i vår är det dags för henne att åka ut på vägarna igen med "Havanna tour".

”Jag har fallit pladask för min trio och känner hur de utvecklar och utmanar mig som musiker. Jag har bett dem följa mig under vårens turné och som alltid blandar vi stora och små scener för att jag älskar att stå på tå inför uppgiften att beröra publiken med olika förutsättningar varje kväll.” - Jill Johnson

Med sig har hon ett rykande färskt album “Dear Havanna”, som innehåller nyskrivet, mycket personligt material. Hela skivan är ett brev till äldsta dottern Havanna. Nu får hela Sverige chansen att se Jill Johnson på scen med både gamla klassiker och helt nyskrivna låtar.

Jill fortsätter: ”Havanna Tour” lutar sig mot mitt brev till min dotter i form av ett album, ”Dear Havanna”, blandat med den musik scenerna runt om i Sverige önskar. Jag Längtar!”

Nu får hela Sverige chansen att se Jill Johnson på scen med både gamla klassiker och helt nyskrivna låtar.

Jill Johnson är en av Sveriges mest älskade artister och har under åren satt countrymusiken och Nashville på den svenska musikkartan – bland annat genom sina många studioalbum, där Jill har samarbetat med en mängd av USA:s mest framstående låtskrivare och artister inom genren, liksom med sina kritikerrosade och utsålda turnéer. Hennes egen framgångsrika och mycket populära SVT-serie ”Jills Veranda, Nashville" vilken har fått flertalet prestigefyllda priser, har också bidragit till att sprida hennes kärlek och beundran för genren till TV-publiken.

Support: Tennesse Tears

Konserten inleds kl 19.30 med förbandet Tennesse Tears som spelar innan Jill Johnson går på scen. Detta ingår i biljettpriset.

 

Föreställningen har flyttats från tidigare datum

Håll i din biljett – den gäller till detta datumet. Frågor om biljetter? Kontakta biljettkassan på 0512-315 00.