Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

Kom, kom igen!

Sånger och ramsor med Susanne och Marco (fr. 2 år)

lördag
17 september 2022
kl 11.00
65 kr 40 min / Ingen paus Studion
Arrangör: Vara Konserthus

Kom, kom igen!

Sånger och ramsor med Susanne och Marco (fr. 2 år)

I denna härliga familjeföreställning bjuder Susanne och Marco på sång, rytmer, danser, rörelser och ramsor för både stora och små barn. Vi lovar att det kommer bli svårt att sitta stilla!

Vad sägs om att prova hur försiktig man måste vara om man vill skoja med vargen i skogen, hur man hälsar på olika språk eller undersöka i vilken takt skomakaren arbetar bäst. Kom, kom igen!

Susanne Lind, fiol och sång, är prisbelönt musikhandledare och folkmusiker som med glimten i ögat och fötterna i folkmusikmyllan. Hon turnerar i hela Sverige med sina föreställningar och har vid flera tillfällen uppträtt på Familjelördag.

Marco Rios, sång och gitarr, har bland annat varit med i Bolibompa och Björnes Magasin med programserien ”Hej amigo!” och i barnradions serier ”Sambalelê” och ”Hip hop loppa!”

Om Familjelördag

Ta med både barn och barnbarn, nära och kära till Familjelördag. I rampljuset står alltid fantasieggande föreställningar med barnens favoriter. Runt om i huset anordnar vi lekfulla aktiviteter där du kan ha barnsligt roligt tillsammans med hela familjen. Våra Familjelördagar sponsras av Länsförsäkringar Skaraborg.