
Konst som investering
Pontus Silfverstolpe delar med sig av sin expertis om konst, design och auktionsvärlden efter 30 års erfarenhet.
måndag
31 mars 2025
Med skarp blick har Pontus Silfverstolpe följt konst och auktionsbranschen under närmare 30 år. Han berättar om världens mest hållbara bransch, om trenderna, de mest häpnadsväckande auktionsrekorden och vad du ska tänka på när du köper konst, design och antikviteter.
Pontus Silfverstolpe är grundare till Barnebys – världens största söksajt för konst, design, antikviteter och samlarföremål. Pontus har lång erfarenhet från konst- och auktionsbranschen, bland annat som chef för Lilla Bukowskis, intendent på Åmells Konsthandel och programledare för TV-programmet Antikdeckarna. Förutom i Skandinavien finns Barnebys även i USA, England, Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien och Hong Kong.
Välkomna att läsa mer om konst och auktionsbranschen i Barnebys Magazine, barnebys.se/blogg
Mat & dryck
Hamburgare
185 kr
En saftig burgare på svenskt nötkött med mild jalapeñomajo, bacon från Eriksons Chark, tomat- och löksalsa och sallad. Serveras med pommes frites och egengjord ketchup.
Pannoumiburgare (vegetarisk)
185 kr
En vegetarisk burgare på pannoumi-ost med mild jalapeñomajo, tomat- och löksalsa och sallad. Serveras med pommes frites och egengjord ketchup.
Prästostpaj
130 kr
Klassisk ostpaj med smakrik prästost och sparris, toppas med klosterskinka från Eriksons Chark. Vid sidan serveras ramslöksmajonnäs och grönsallad.
Prästostpaj (vegetarisk)
130 kr
Klassisk ostpaj med smakrik prästost och sparris. Vid sidan serveras ramslöksmajonnäs och grönsallad.
Ost- & charkbricka
135 kr
En lyxig bricka med väl utvalda lokala charkprodukter, ostar från Sivans ost, marmelad, oliver, kex och bröd.
Ostsmörgås
55 kr
En klassisk ostsmörgås med hårdost och brieost. Toppas med grönsaker.
Barmeny
Tänk på att förboka mat och dryck senast kl. 18.00 vardagen innan evenemanget. Läs mer om matbokning.