Konsten att vara EGO
En humorföreställning med Johan Östling och Björn Ling om hur egofixeringen smittar av sig på våra beteenden.
fredag
22 mars 2024
Kan en vuxen man ha en bästis? Kan man vara folkkär och samtidigt en fullblodsegoist? Går man för långt när man inleder ett välbetalt samarbete med Fonus långt före sin egen död?
Välkomna till den gripande föreställningen om konsten att vara ego. En musikalisk resa om självreflektion och vänskap, en resa som tar sin början på en dammig grusväg i hjärtat av Värmland. Där, bakom barndomens radhus, kisar Björn och Johan längtansfullt mot framtiden och drömmer om halvplansvillor med asfalterad uppfart, carport och vattenspridare. Frågan de borde de ha ställt sig redan då var: Är vi verkligen värda allt detta? Men det gjorde de inte...
I konsten att vara ego tvingas Björn och Johan inför öppen ridå att brottas med sina egon, samtidigt som de bjuder på en skön mix av musik, musikal och värmländsk humor. En föreställning totalt befriad från varken insikt eller personlig utveckling.
Vi syns!
Manus – Ulf Malmros, Johan Östling, Björn Ling
Regi – Mats Berglund
Mat & dryck
Tvårätters Konserthusbuffé
315 kr
Förrättsbuffé
Stekt inlagd strömming, currysill, mozzarellapaj, rödbetsgravlax, lokala charkprodukter, kökets marmelad, kökets röror, pepparrots crème, smör och bröd samt goda tillbehör.Varmrättsbuffé
Majskyckling med dragon, fläsksida marinerad i öl och lök, friterad potatis, potatiskaka med smak av örter och ost, rotfrukter med pesto, syrad kålsallad med chili, grönsallad samt goda tillbehör.Endast förbokning.
Buffé
Kryddig köttfärspaj med picklad lök och vitlöksdressing
125 kr
Jordärtskockssoppa med rosmarinknäcke och getost – vegetarisk
115 kr
Kycklingsallad toppad med bacon och Sivans ost
145 kr
Konserthusets chark- och briesmörgås
135 kr
En lyxig smörgås på surdegsbröd med väl utvalda charkprodukter, brieost från Sivans ost och ärtostcrème.
Barmeny
Tänk på att förboka mat och dryck senast kl. 18.00 vardagen innan evenemanget. Läs mer om matbokning.