Next Generation Big Band with friends
Upplev Next Generation Big Band och RUM Big Band, ungdomsstorband som framför klassiska storbandsverk och moderna kompositioner.
söndag
6 april 2025
Ta chansen och lyssna på Sveriges bästa ungdomsstorband – Next Generation Big Band! Under konserten kommer bandet att spela klassisk storbandsrepertoar från bland andra Count Basie, Duke Ellington och Thad Jones, men även storbandsmusik från dagens kompositörer.
Next Generation Big Band är Vara Konserthus och Bohuslän Big Bands ungdomsstorband och bandet har en hög ambitionsnivå och en imponerande meritlista, de har vunnit SM för ungdomsstorband vid Blue House Youth Jazz Festival hela fem gånger.
Dessutom får vi njuta av RUM Big Band, ett länsungdomsstorband från Sörmland som har en stark spelglädje och energi. Bestående av talangfulla ungdomar från länets Kulturskolor och Åsa Folkhögskola, har de uppträtt på jazzklubbar och vunnit pris för bästa saxsektion.
Upplev nästa generations storbandsmusiker och deras passion för musiken. Det blir en kväll med storbandsklassiker och fantastisk energi!
Mat & dryck
Hamburgare
185 kr
En saftig burgare på svenskt nötkött med mild jalapeñomajo, bacon från Eriksons Chark, tomat- och löksalsa och sallad. Serveras med pommes frites och egengjord ketchup.
Pannoumiburgare (vegetarisk)
185 kr
En vegetarisk burgare på pannoumi-ost med mild jalapeñomajo, tomat- och löksalsa och sallad. Serveras med pommes frites och egengjord ketchup.
Prästostpaj
130 kr
Klassisk ostpaj med smakrik prästost och sparris, toppas med klosterskinka från Eriksons Chark. Vid sidan serveras ramslöksmajonnäs och grönsallad.
Prästostpaj (vegetarisk)
130 kr
Klassisk ostpaj med smakrik prästost och sparris. Vid sidan serveras ramslöksmajonnäs och grönsallad.
Ost- & charkbricka
135 kr
En lyxig bricka med väl utvalda lokala charkprodukter, ostar från Sivans ost, marmelad, oliver, kex och bröd.
Ostsmörgås
55 kr
En klassisk ostsmörgås med hårdost och brieost. Toppas med grönsaker.
Barmeny
Tänk på att förboka mat och dryck senast kl. 18.00 vardagen innan evenemanget. Läs mer om matbokning.