Laddar Evenemang

Rat Pack Selection

Stjärntrion Bo-Peter-Jörgen & Ulf Esborns orkester

onsdag
24 april 2024
kl 19.30
395 kr 1 tim 45 min / Ingen paus Stora salen
Arrangör: Ulf Esborn AB

Rat Pack Selection

Stjärntrion Bo-Peter-Jörgen & Ulf Esborns orkester

Efter 13 år och närmare 50 utsålda konserthus med "Från Pärleport till Rock'n'roll" kände stjärntrion Bo Frid, Peter Danielson och Jörgen Fredriksson att de absolut ville fortsätta att uppträda tillsammans. Så här får vi återigen möta dem iklädda smoking i en föreställning som andas stil och klass, med ett urval av välkända melodier från då och nu. Repertoaren sträcker sig från Frank Sinatra och Dean Martin till Elvis, Tom Jones, Stevie Wonder och mycket mer. Allt ackompanjeras av Ulf Esborns fantastiska orkester. 

Bo Frid är en underhållare, sångare och skådespelare med många strängar på sin lyra. Vi har sett honom i flera av Revymakarnas uppsättningar i Skövde och i olika TV-sammanhang. Han uppträder ofta med sina döttrar eller fru Tina och på senare tid även med sin bror Sören i en uppskattad hyllning till Simon & Garfunkel. 

Peter Danielson är kanske mest känd som sångare i dansbandet Schytts, där han har varit med sedan 1993. Han tilldelades priset Årets sångare vid Guldklavegalan i Malung år 2002. Men även han har genom åren uppträtt i många olika genrer, och 2018 fyllde han två konserthus när han firade 40 år på scenen. 

Jörgen Fredriksson är gruppens sång och dansman, en showande musikalartist utbildad på Balettakademin i Göteborg. Han har medverkat i flera musikaler i Hamburg, Stockholm, Göteborg och Norrköping och sjunger även jazz med Vara Storband samt uppträder som sångsolist i olika sammanhang.

Ulf Esborn är en välkänd multimusikant och kapellmästare, känd från TV-bandet Jazzgossarna, dansbandet Bhonus och för sitt samarbete med artister som Johan Stengård och Magnus Johansson. Han är också körledare och arrangör av olika musikprojekt. 

Välkommen till en unik nostalgisk föreställning med härlig musik, glädje och hög igenkänningsfaktor! 

 

Mat och dryck

Menyn för detta evenemang har inte komponerats ännu. Du är välkommen att boka mat och dryck här närmare evenemanget.