16 januari, 2023

Vårens Familjelördagar

Under våren kommer favoriter som Pappa Kapsyl och Pettson & Findus tillbaka till Familjelördag hos oss. Dessutom blir det som vanligt god mat och lekfulla aktiviteter där hela familjen kan ha barnsligt roligt.

Tre gånger per säsong anordnar vi Familjelördagar för stora och små med barnens favoriter på scen. Helena Helén, vår producent för barn och unga, är nöjd med vårens bokningar.

– Det känns jätteroligt att dra igång igen. Jag tycker att vi har fått till en jättebra mix med både återvändande favoriter som Pettson & Findus och nya roliga föreställningar. Lite extra kul också att vi äntligen får hit vårt storband Bohuslän Big Band som medverkar i Vår Underbara Värld.

Vårens föreställningar
Den 28 januari bjuder Bockarna Bruse barnen in i sagans och musikens värld. I Stora salen får de lite äldre barnen hänga med på läskiga dinosaurielåtar när Pappa Kapsyl intar scenen.

25 februari är det dags för Familjelördag igen. Då med Hyvel-Bengt, Jonny Dyckert och Bohuslän Big Band som åker på en resa bland uppfinningar och underverk. Föreställningen Teckensäcken bjuder in de mindre barnen till en rolig värld av musik och tecken som stöd.

Den 22 april öppnas dörrarna för vårens sista Familjelördag! Det blir skoj och bus för hela familjen. På scen står Pettson & Findus som bakar pannkakstårta till en av Findus alla födelsedagar. De allra minsta barnen får höra om vimsiga höns, fjädrar som yr, stora läskiga lejon och små försynta möss i ett svindlande äventyr med föreställningen Sagorocken.

Utöver föreställningarna är huset fyllt av leksaker och roliga aktiviteter för hela familjen och konserthusets kafé serverar mat och fika för stora och små magar.

Vårens Familjelördagar


28 januari
11.00 Bockarna Bruse (fr. 2 år)
12.30 Bockarna Bruse (fr. 2 år)
13.00 Pappa Kapsyl – Farlig Barnmusik (fr. 4 år)

25 februari
11.00 Teckensäcken (fr. 2 år)
12.30 Teckensäcken (fr. 2 år)
13.00 Vår underbara värld (fr. 6 år)

22 april
11.00 Sagorocken (fr. 2 år)
11.00 Pettson & Findus (fr. 4 år)
12.30 Sagorocken (fr. 2 år)
13.00 Pettson & Findus (fr. 4 år)