30 juni, 2023

Vinn biljetter till alla höstens evenemang!

Tänk dig att få uppleva en höst full av föreställningar och konserter tillsammans med en vän. Nu har du chansen att vinna en hel säsong med biljetter till alla föreställningar året ut!

Som en del av konserthusets 20-årsjubileum anordnar Vara Konserthus en tävling där du kan vinna biljetter till allt som händer på våra scener under jubileumssäsongen. Några exempel på evenemang som ingår i vinsten är konserter med Danny Saucedo och Magnus Carlson. Du kan också ta del av crossovers där storband möter spoken word eller klassisk musik i samklang med akrobatik. Det väntar även skrattfester med Marika Carlsson och Henrik Schyffert, svindlande dansupplevelser och livepodd med Carina Berg och Carolina Gynning. Höstens evenemang har något för alla! 

– Detta är en fantastisk möjlighet att få njuta av scenkonst varje vecka hela hösten. Den som vill vara med och tävla svarar på några frågor i ett tävlingsformulär på vår hemsida. Man kan även besöka vårt tält på Jordgubbens dag för att tävla, berättar marknadschef Ewa Woldenius. 

Tävlingen startar idag och pågår sedan fram till den 13 augusti. 

– Tyvärr säger reglerna att jag själv inte får delta men jag uppmuntrar er alla ta chansen. Glöm inte att sprida feststämningen och bjuda in andra att delta också. Vi ses i höst, hälsar  Ewa Woldenius.  

Vi ser fram emot att få dela vår spännandet höst tillsammans med dig och din vän.

Ta mig till tävlingen!