Laddar Evenemang
FÅTAL

Molly Sandén

Stark & svag & allting däremellan

torsdag
10 september 19.30
ORD. PRIS 525 kr Numrerad sittplats 1 tim 30 min / Ingen paus ARR: Vara Konserthus

Molly Sandén

Stark & svag & allting däremellan

Nu åker Molly Sandén, Sveriges mest streamade kvinnliga artist, ut på turné. Hennes album har hyllats av både kritiker och fans. Efter två blixtsnabbt utsålda gig på Cirkus i Stockholm tar nu landets popdrottning sin personliga och intima föreställning ”MOLLY SANDÉN – STARK & SVAG & ALLTING DÄREMELLAN” till konserthus runtom i landet.

Tänker du på Molly Sandén tänker du säkert först och främst på rösten, som vid Lollapalooza-konserten i somras av Aftonbladet beskrevs i termer av "fläckfri, tung av både styrka och smärta.” Att Molly utan problem grejar det pampiga och storslagna vet vi vid det är laget, samtidigt har idén om att få uppleva henne i ett mer sparsmakat sammanhang känts alltmer lockande. Och nu blir det verklighet. Att döma av trycket efter biljetter till de två föreställningarna på Cirkus i december är det många som har längtat. Det mesta talar för att det blir likadant med den stundande turnén som når nitton svenska städer under mars och april.

”Det bästa kanske inte hänt än” heter en av hennes populäraste låtar tillika årets album. I fallet Molly Sandén kan det nog faktiskt vara så att det bästa inte har hänt än, för det som utspelar sig i konserthus och konserthallar till våren kan mycket väl visa sig bli höjdpunkten hittills för såväl henne som för fansen. ”MOLLY SANDÉN – STARK & SVAG & ALLTING DÄREMELLAN” är en unik specialföreställning där sångerskan med avstamp i de senaste två skivorna till viss del omdefinierar sig själv. Publiken kan förvänta sig avskalade versioner av hits som Sand, Rosa himmel och Det bästa kanske inte hänt än, allt med uppbackning från en ensemble bestående av David Larsson (vocoder, flygel, gitarr), Povel Olsson (slagverk) och Linnea Olsson (cello och bas).

________

Konserten är flyttad från 28 mars. Om du köpt biljett men inte har möjlighet att gå det nya datumet kan du återlösa dina biljetter fram till den 28 april. Om du fortfarande vill gå håller du bara i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

Kontakta biljettkassan på 0512-315 00 för att återlösa dina biljetter samt vid eventuella biljettfrågor.

________

Viktig information

Vi hoppas kunna genomföra detta evenemang till hösten. Så fort vi vet kommer vi att höra av oss till dig som köpt biljett på mail, sms och i vissa fall telefon. Läs mer om hur Corona påverkar våra evenemang.

 

Maten
spelar en
viktig roll.