Laddar Evenemang

Open your heart – and dance like a child again

Dansföreställning med discovibes

tisdag
8 december 19.00
ORD. PRIS 200 kr Sparbanken Blackbox Onumrerad sittplats 50 min / Ingen paus ARR: Vara Konserthus

Open your heart – and dance like a child again

Dansföreställning med discovibes

”Open your heart” är en discodansföreställning skapad av Taneli Törmä för Hilde I. Sandvold. Den undersöker och ifrågasätter själva kärnan av dansen och varför vi dansar.  Föreställningen belyser olika situationer som antingen stödjer oss eller förhindrar oss från att dansa.  När dansade du på riktigt sist? Har vi överhuvudtaget dansat och när njuter vi av att dansa? Tänker vi på varför det känns bra att dansa på ett speciellt sätt?

Med hjälp av lokala danselever kommer ”Open your heart” undersöka rörelseglädjen och vi kommer dansa som barn igen! Discodansare från Helens dansskola i Lidköping och Skövde medverkar i föreställningen.

”Open your heart ”är en fortsättning på verket ”Classical Beauty” där Taneli Törmä bjöd in lokala balettelever att medverka i en samtida dansföreställning.  2017 blev Classical Beauty utvald på Aerowaves Priority list och har spelats runt om i hela Europa mellan 2016-2019, samt involverat 200 lokala danselever.

OPEN YOUR HEART trailer from Taneli Törmä on Vimeo.

 

Föreställningen har flyttas från 21 april till 8 december

Dansföreställningen "Open your heart – and dance like a child again" flyttas från 21 april till 8 december. Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

Givetvis återlöser vi din biljett om du inte kan gå det nya datumet. Vänligen kontakta biljett- och publikservice på tel. 0512-315 00 för mer information. Köpt biljett återlöses senast 21 maj.

Maten
spelar en
viktig roll.