Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

INSTÄLLD

Pizza, Prosecco och Paperwing

Afterwork med Paperwing String Fling

fredag
22 september 2023
kl 18.00
295 kr 2 tim / Ingen paus Sparbanken Blackbox
Arrangör: Vara Konserthus

Pizza, Prosecco och Paperwing

Afterwork med Paperwing String Fling

Tyvärr ställs evenemanget in. Köpt biljett återlöses, kontakta biljettkassan på 0512-315 00.

__

En dos dramatiskt och rebelliskt. En dos skört och innerligt. Upplev kontraster, transformationer och tidsresor när Paperwing möter Marie-Antoinette. Hösten är här och det är dags för afterwork!

Paperwing String Fling är en musikföreställning som handlar om att kasta bort det gamla, att omfamna sitt mörker och hitta sitt ljus. Med inspiration från en tid som står för uppror och dramatik skapar artisten Paperwing en ljudande berättelse som rör det allra innersta i oss alla. Röst och stråkar förenas med ljus, rörelse och elektroniska atmosfärer. Marie-Antoinette på ett helt nytt sätt. Det är en string fling. Det är något annat. 

Är afterwork din melodi?  

Kicka igång helgen med pizza, Prosecco och Paperwing! Ta med arbetskamraterna, vännerna eller grannen och kom på en afterwork där tonerna känns och smaklökarna jublar. Vi bjuder på ett glas alkoholfritt bubbel och pizzaslice på buffé innan föreställningen börjar, baren är då öppen för den som önskar något mer att dricka. Servering från 18:00 – föreställningsstartstart 19.00.  

Vem är Paperwing? 

Bakom namnet Paperwing döljer sig den Göteborgsbaserade artisten och kompositören Jenny Soovik. Paperwing har bland annat samarbetat med artisten Loney Dear och har hyllats av både kritiker och etablerade artister med ord som makalös, intelligent och unik. Ett mish-mash av överlappande influenser som sträcker sig från avantgarde-pop till elektronika och kammarmusik. I höst kommer även albumet String Fling ut, med musiken från föreställningen. Albumet blir Paperwing’s femte sedan debuten 2016. Den är inspelad tillsammans med den framstående stråkensemblen Sjöströmska Kvartetten och ges ut både digitalt och på vinyl. 

Jenny is such a tremendous songwriter, singer and music smith. I truly love her work. This is, and will grow into, something quite extraordinary – Loney Dear, artist and music maker. Medverkande 

Jenny Soovik – sång, komposition och regi 
Adrian Littwold – fiol 
Annie Svedlund – fiol 
Leo Lövsén – viola 
Gabriel Garcia – cello 
Kim Nkoubou – synthar 
Jonathan Albrektson – synthar 
Malin Almgren – trumpads och salgverk  
Xenia Kriisin – kostym och rekvisita 
Liza Penkova – koreografi 
Joakim Augustsson – ljusdesign 

Mat och dryck

Till detta evenemang bjuds det på ett glas alkoholfritt bubbel och pizzaslice på buffé, ingen övrig mat serveras. Baren är öppen innan föreställningen börjar. Låt smaklökarna jubla!