Laddar Evenemang

Women of Country

med Alexzandra Wickman

onsdag
15 november 2023
kl 19.30
505 kr 2 tim / Paus Stora salen
Arrangör: MT Live AB

Women of Country

med Alexzandra Wickman

Alexzandra Wickman från lilla Nävekvarn i Östergötland har gått från klarhet till klarhet och profilerat sig som en av våra största countrystjärnor på senare år. Alexzandra är utbildad vid Kungliga musikhögskolan i Stockholm, samt praktisk utbildning i Nashville där hon varit ett flertal gånger och spelat in musik med några av de främsta producenter och musiker som Nashville har att erbjuda. Vi har under senare år sett henne i ett flertal tv- och radioproduktioner. Under 2022 var hon en av huvudartisterna i succén Från Orsa till Nashville där hon turnerade tillsammans med Kalle Moraeus och Doug Seegers.  

Nu har Alexzandra samlat några av Sveriges bästa countrymusiker (The Wildhood Dreamers Band) för att ge sig ut på sin första egna turné, en turné där de stora kvinnliga countrystjärnorna kommer att hyllas. Förbered er för en helkväll med fantastiska tolkningar av bland annat Dolly Parton, Shania Twain, Faith Hill och mycket annat som får publiken att drömma sig bort till Nashvilles magiska värld. 

Alexzandra Wickman och The Wildhood Dreamers Band kommer under hösten 2023 besöka sex noggrant utvalda städer och 15 november kommer de till Vara.

Medverkande: 
Alexzandra Wickman: Sång och gitarr 
David Henriksson: Elgitarr/Akustisk gitarr  
Nicke Widén: Banjo/Dobro/Pedal Steel/Elgitarr 
Martin Björklund: Elgitarr/ Fiol/ Akustisk gitarr 
Jonas Lindberg: Bas 
John Löfgren: Trummor 

 

Mat och dryck

Kompositörsbuffé 315 kr

Komponera din egen meny genom att välja det som passar din melodi från denna goda tvårätters buffé. På förrättsbuffén finns lokalproducerad chark, skagenröra och sallad och på varmrättsbuffén hittar du godsaker som långbakad högrev och lammkorv samt goda tillbehör. En riktig smaksymfoni! Kaffe på maten ingår.

Förrättsbuffé

Skagenröra med tångkaviar / Svensk frittata med dillemulsion / Matjessillstårta / Lokala charkprodukter / Grönsallad / Cocktailtomater / Vitlöksoliver / Picklad lök / Rostade fröer och krutonger / Smör och bröd

Varmrättsbuffé

Potatis och blomkålpuré / Pommes Frites / Långbakad högrev / Pepparstekt fläskfilé / Portvinssky / Persilja och kapriscrème / Pestomarinerade rotsaker / Rostad kålsallad med honung och päron / Lammkorv


Barmeny

Ost och spenatpaj, serveras med laxtartar samt ramslöksaioli 125 kr
Rostad blomkålssoppa med lammkorv och ostcrisp 115 kr
Kycklingsallad 145 kr
Räksmörgås 155 kr
Jubileumsbricka, ost och charkbricka med råvaror från lokala producenter 135 kr

Du kan beställa pajen och soppan vegetarisk. 

Till detta får du hembakat bröd, smör samt en god röra.


Pausmeny

Räksmörgås 155 kr
Sivans osttallrik 125 kr
Kvällens kaka 25 kr
Snacks 25 kr
Kaffe / Te 25 kr
Dricka / Loka / Juice / Lättöl 30 kr
Vitt vin / Rött vin 18 cl 75 kr
Starköl 33 cl 60 kr


Förboka mat och dryck