Laddar Evenemang
INSTÄLLD
INSTÄLLD

Women of Country

med Alexzandra Wickman

onsdag
15 november 2023
kl 19.30
505 kr 2 tim / Paus Stora salen
Arrangör: MT Live AB

Women of Country

med Alexzandra Wickman

Inställt evenemang 

Tyvärr måste vi meddela att konserten Women of Country den 15 november 2023 ställs in.

Givetvis återlöser vi din biljett. Vänligen kontakta gäst- och biljettservice på tel. 0512-315 00 eller biljetter@varakonserthus.se för mer information. 

 

Alexzandra Wickman från lilla Nävekvarn i Östergötland har gått från klarhet till klarhet och profilerat sig som en av våra största countrystjärnor på senare år. Alexzandra är utbildad vid Kungliga musikhögskolan i Stockholm, samt praktisk utbildning i Nashville där hon varit ett flertal gånger och spelat in musik med några av de främsta producenter och musiker som Nashville har att erbjuda. Vi har under senare år sett henne i ett flertal tv- och radioproduktioner. Under 2022 var hon en av huvudartisterna i succén Från Orsa till Nashville där hon turnerade tillsammans med Kalle Moraeus och Doug Seegers.  

Nu har Alexzandra samlat några av Sveriges bästa countrymusiker (The Wildhood Dreamers Band) för att ge sig ut på sin första egna turné, en turné där de stora kvinnliga countrystjärnorna kommer att hyllas. Förbered er för en helkväll med fantastiska tolkningar av bland annat Dolly Parton, Shania Twain, Faith Hill och mycket annat som får publiken att drömma sig bort till Nashvilles magiska värld. 

Alexzandra Wickman och The Wildhood Dreamers Band kommer under hösten 2023 besöka sex noggrant utvalda städer och 15 november kommer de till Vara.

Medverkande: 
Alexzandra Wickman: Sång och gitarr 
David Henriksson: Elgitarr/Akustisk gitarr  
Nicke Widén: Banjo/Dobro/Pedal Steel/Elgitarr 
Martin Björklund: Elgitarr/ Fiol/ Akustisk gitarr 
Jonas Lindberg: Bas 
John Löfgren: Trummor 

 

Mat och dryck

Evenemanget är inställt.