Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

FÅTAL

A Tribute to Dire Straits

Greatest Hits Tour

torsdag
27 oktober 2022
kl 19.30
530 kr 2 tim 20 min / Paus Stora salen
Åldersgräns: 13 år
Arrangör: Stella Event

A Tribute to Dire Straits

Greatest Hits Tour

A Tribute to Dire Straits på stor Sverigeturné – Greatest Hits Tour

Succébandet som förgyllt den svenska publiken under 10 års tid blir bara bättre och bättre, större och större. Under åren har dom turnerat land och rike runt inför fulla hos med repertoarer från Dire Straits och Mark Knopfler. Bandet har flera gånger nischat konserterna men denna gång är budskapet tydligt. Greatest Hits Tour!

- Vi är så spelsugna och längtar så mycket efter vår publik så vi vill göra den bästa kvällen någonsin. Därför har vi valt Greatest Hits Tour för att helt enkelt spränga in det bästa av det bästa under en kväll, säger Totte Rajamäki, sångare i bandet.

Sedan förra Sverigeturnén har bandet turnerat i Europa och blivit större och större. Efter en hyllad Europaturné är redan en ny inbokat med fler länder och större lokaler.

A Tribute to Dire Straits är helt enkelt så bra som det bara kan bli. Hösten 2022 åker dom runt i Sverige i hela 32 städer. Se till att du kommer till någon av kvällarna för det kommer att bli magiskt.

COVID-19 information:
För allas trygghet följer arrangören den lokala utvecklingen av Covid-19, och de åtgärder som föreskrivs av lokala myndigheter samt eventuellt ytterligare försiktighetsåtgärder kommer att vidtas. Genom att köpa biljett till detta evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget, vilket kan inkludera, men inte begränsas till, att bära munskydd och/eller uppvisa bevis på vaccinationsstatus. Uppdatera dig regelbundet på evenemanget och arenans hemsida då restriktioner och riktlinjer kan komma att ändras.