Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

FÅTAL

Alla tiders Åsa-Nisse på turné

Jojje Jönsson, Annika Andersson, Stefan Gerhardsson, Mikael Riesebeck med fler

lördag
1 oktober 2022
kl 15.00
595 kr / Barn 295 kr 2 tim 30 min / Paus Stora salen
Arrangör: 2Entertain
Övrig information: Barnbiljett gäller t.o.m. 16 år

Alla tiders Åsa-Nisse på turné

Jojje Jönsson, Annika Andersson, Stefan Gerhardsson, Mikael Riesebeck med fler

När den finurlige och uppfinningsrike Åsa-Nisse och hans vän Klabbarparn får sina gevär konfiskerade av landsfiskalen efter en tjuvjakt, bestämmer sig Åsa-Nisse för att uppfinna en tidsmaskin och ta sig 70 dagar fram i tiden och hämta deras vapen.

Men när han och hans fru Eulalia ska prova maskinen tar de hjälp av den godhjärtade men klantige brevbäraren Dag-Otto som naturligtvis ställer till det. Istället för 70 dagar, hamnar de 70 år framåt i tiden.

I Knohult på 2020-talet är inget sig likt. Den rike affärsmannen Sjökvist verkar ha köpt upp hela bygden och hotar dessutom att vräka Klabbarparns barnbarn Tobias från sin gård.

Åsa-Nisse och Eulalia dras in i en galen härva av mutor, missförstånd och skumma affärer. Det blir inte lättare när man adderar den älskvärda men hunsade föreståndaren Sonja, en bakverksälskande polis, en stelbent kommunrepresentant och nymodigheter som mobiltelefoner till kaoset.

Hur ska de rädda gården och bevara bygden? Och framförallt, kommer dom hitta ett sätt att ta sig tillbaka till 1950? Åsa-Nisse återuppstår i nyskriven skrattfest som bjuder på en härlig krock mellan dåtid och nutid tillsammans med en ensemble full av publikfavoriter.

Medverkande:
Jojje Jönsson
Annika Andersson
Stefan Gerhardsson
Mikael Riesebeck

För regi står Pär Nymark.

Barnbiljett gäller t.o.m. 16 år.