Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

Anis Don Demina

torsdag
19 maj 2022
kl 20.00
245 kr 1 tim / Ingen paus Stora salen
Åldersgräns: 18 år
Arrangör: Frihamnen Event & United Stage

Anis Don Demina

Anis Don Demina kastar sig ut på en standup-turné och ger samtidigt ut sin självbiografi!

Artist. Youtuber. Programledare. DJ. Nu kan multitalangen Anis Don Demina addera ytterligare två titlar på visitkortet - standup-komiker och författare. Under våren kastar han sig ut på en mäktig standup-turné och den 2 maj släpper han sin självbiografiska bok "Maskinen".

– De senaste åren har jag gått från att vara okänd DJ till folkkär artist. Jag har jobbat stenhårt och målmedvetet – som en maskin, men det har också haft sina baksidor. Genom att dela med mig av min berättelse så vill jag inspirera andra att tro på sig själva och att aldrig sluta att jaga sina drömmar, säger Anis Don Demina.

Boken "Maskinen" berättar om vägen från förorten i Jordbro till att vara så svensk att man har Lasse Berghagens nummer i mobilen. Det är en berättelse i högt tempo med ett budskap om att det går att lyckas om du jobbar hårt. Standup-turnén går hand i hand med temat på boken och tar även upp viktiga samhällsfrågor som tjockisskämt och hur man ljuger på bästa sätt.

– Att släppa bok och samtidigt ge sig ut på standup-turné runt om i landet för att träffa publiken och läsarna kommer bli magiskt, säger Anis Don Demina.