Laddar Evenemang

Årets Företagarfest i Vara 2023

fredag
3 mars 2023
kl 18.30
790 kr Sparbanken Blackbox
Arrangör: Vara Kommun och Vara Konserthus m.fl.
Övrig information: Sista anmälningsdag 20 februari 2023

Årets Företagarfest i Vara 2023

Äntligen är det dags att återigen sätta strålkastarljuset på entreprenörsanda, handel, företagande och organisationer som gjort bra saker för Vara – sånt som skapar grogrund och drivkraft till bygden. Kort och gott: årets fest för att fira all framåtanda i Vara kommun. En fest till vilken du, dina vänner och kollegor är välkomna!  

Denna kväll väntar dig en trerättersmiddag skapad av Bjertorp Slott, Lumber & Karle, Conditori Nordpolen och Vara Konserthus. Kvällen ackompanjeras av utmärkelser, hyllningar och glada tillrop. Dessutom underhållning av Johanna Beijbom, Johan Östling och bandet Showkanalen. 

Sittningen är fri placering vid bord i Sparbanken Blackbox – önskar företag sitta tillsammans kontaktas biljettkassan på tel. 0512-315 00 eller mail biljetter@varakonserthus.se.

Begränsat antal platser. Sista anmälningsdag 20 februari 2023. 

Arrangeras av Vara kommun och Vara Konserthus. Huvudsponsor: Sparbanken Skaraborg. I samarbete med: Handelsbanken, Köpmännen i Vara Småstad och LRF. 

Mat och dryck

Trerättersmiddag inkl. bordsvatten/lättöl samt ett glas bubbel ingår i biljettpriset. Övrig dryck kan köpas på plats i baren.


Vid ev. specialkost, kontakta biljettkassan på tel. 0512-315 00 eller mail biljetter@varakonserthus.se.