Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

MAX 30

Äta själv!

Teaterföreställning för de allra minsta (från 2 år)

lördag
19 september 2020
kl 11.00
65 kr 30 min / Ingen paus Studion
Arrangör: Vara Konserthus i samarbete med Länsförsäkringar Skaraborg

Äta själv!

Teaterföreställning för de allra minsta (från 2 år)

Att äta själv kan vara svårt i början, speciellt när köttbullarna rullar iväg och spagettin bokstavligen slingrar sig. När mjölken inte vill vara kvar i mjölkglaset. Och för att inte tala om besticken som har helt andra planer än att hjälpa till att få maten in i munnen. Middagen eskalerar i rena cirkusen men till slut lyckas Lisa – mot alla odds – domptera den ostyriga maten och få den dit den ska.

En föreställning om stolthet, om att lyckas och om det härliga i att kunna något själv!

__

Konserten genomförs, men anpassas utifrån rådande restriktioner

Vi planerar att genomföra detta evenemang till hösten – hurra! Men det kommer att anpassas efter rådande regler och restriktioner. Kapaciteten reduceras och publiken sitter utspridd i salongen. Här kan du läsa mer om de åtgärder som görs för att du ska få ett tryggt besök hos oss.

Social distansering i salongen

Denna salsplan är anpassad för social distansering. Vi har spärrat platser så att du och andra gäster sitter utspritt i salongen och maxantalet följer rådande restriktioner. Du och ditt sällskap får sitta tillsammans i salongen, men det kommer att finnas tomma säten och gott om plats till nästa besökare och sällskap.

__