Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

SLUTSÅLT

Beers & Burgers van Beethoven

En kväll med mat och dryck, musik och skratt!

fredag
7 februari 2020
kl 19.00
485 kr (inkl. burgare och öl) 2 tim / Paus Sparbanken Blackbox
Åldersgräns: Plats vid bord
Arrangör: Vara Konserthus

Beers & Burgers van Beethoven

En kväll med mat och dryck, musik och skratt!

Tänk dig att mötas av en typisk wienklassicistisk trio som spelar musik i foajén och du vaggas in i känslan av att allt är som det brukar vara vid våra kammarkonserter, men just denna afton har vi ett annat upplägg med festlig stämning med bl.a. mat, dryck och dryckesvisor. Musik varvas med presentationer samtidigt som du njuter av en god burgare och ett glas öl inne i Sparbanken Blackbox. Denna kväll är en helkväll där du får en totalupplevelse för såväl gommen, som ögonen och öronen.

För musiken står de tio unga entusiastiska musikerna i Mutatis ensemble i samarbete med några sångare ur Lunds Studentsångare (LSS) där tillsammans firar vi Beethoven som fyller 250 år 2020. Förutom att spela i denna ensemble har musikerna väl etablerade positioner i orkestrar i Danmark såväl som i Sverige.

Namnet Mutatis anammades från det latinska ordet ”mutare” som betyder ” förändra” som är signifikant för ensemblens flexibilitet till förändring. Då ensemblen består av en stråkkvintett och en blåskvintett har de möjlighet till att spela en bred spektra av kammarmusik som sträcker sig från 1700-talet till idag.

Konserten bjuder in till ett program där allt från ett enkelt solostycke kan utvecklas till större verk som kan spelas av en oktett, nonett eller en decett.

Välkommen att uppleva kammarmusik på ett helt nytt sätt!