Laddar Evenemang
INSTÄLLD

Biggo Music Band

A Tribute To Bo Winberg & Hank B. Marvins

söndag
5 november 2023
kl 15.00
425 kr 2 tim / Paus Stora salen
Arrangör: Biggo Music Produktion

Biggo Music Band

A Tribute To Bo Winberg & Hank B. Marvins

Inställt evenemang 

Tyvärr måste vi meddela att konserten med Biggo Music Band –  A Tribute To Bo Winberg & Hank B. Marvins den 5 november 2023 ställs in på grund av sjukdom.

Givetvis återlöser vi din biljett. Vänligen kontakta gäst- och biljettservice på tel. 0512-315 00 eller biljetter@varakonserthus.se för mer information. 

 

Leif ”Biggo” Birgersson började sin musikaliska bana för många år sedan och har spelat och underhållit hela sitt liv. Han har bland annat spelat tillsammans med Staffan Hendén och Tomas Storm i bandet The Beatniks från Skara. Tomas och Biggo träffades redan på 60-talet då Tomas var kapellmästare och gitarrist i bandet Five Teddys som Biggo spelade med ett par år.   

Efter att Biggo slutat turnera träffade han Tomas igen och de började spela med lokala band som Zam Hultins. Efter att Biggo, Tomas och Staffan sett The Spotnicks avskedskonsert på Musikhuset i Göteborg så föddes idéen att göra en hyllningskonsert till Bo Winberg. Eftersom Tomas också är en fena på att spela Shadows-låtar beslutades det att också göra en hyllning till Hank B. Marvin i showen. Tanken var att endast göra en konsert men så blev det inte. Publiken hörde av sig och ville ha en konsert till och den spelades 2022 i ett nästan fullsatt Vara Konserthus.  

“Flera arrangörer har hört av sig och vill boka showen men som vi säger – Vi är ju gamla gubbar nu, så de får inte bli för långa resor. Men till Vara orkar vi åka! Med detta sagt så välkomnar vi alla gitarrfans till vår konsert på fantastiska Vara Konserthus. Bästa hälsningar från alla "boysen" i bandet!” – Leif ”Biggo” Birgersson. 

Medverkande – Biggo Music Band

Stephan Möller – Trummor och sång 
Christer Möller – Klaviatur 
Tomas Storm – Lead-gitarr och sång 
Staffan Hendén – Kompgitarr och sång 
Leif "Biggo" Birgersson – Bas och sång 

 

Mat och dryck

Evenemanget är inställt.