Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

Bludderblad

Dans- och musikföreställning för de yngsta

lördag
23 april 2022
kl 12.30
65 kr 40 minuter / Ingen paus Studion
Åldersgräns: Rekommenderas från 2 år
Arrangör: Vara Konserthus

Bludderblad

Dans- och musikföreställning för de yngsta

Bludderblad är en föreställning för de yngre. Här får fantasin styra i mötet med dans, musik, text och skulpturer. I föreställningen möter publiken en mängd figurer/pinnar, Bludderblad. Vilka är de och vart är de på väg? Vad vill dom och vad gör dom?

En underfundig text av barnboksförfattaren Eva Lindström sätter fart på fantasin och vi funderar över hur vi ser på det som finns runt omkring oss. Är det bara pinnar från skogen, eller skulpturer, eller djur, eller något annat?

I föreställningen möter barnen en mängd pinnar, Bludderblad. Vilka är de och vart är de på väg? Slagverkaren Magdalena skapar musik med stenar som hon spelar på i samklang med akustiska instrument. Dansaren Oskar håller reda på alla Bludderblad och lotsar barnen in i dansens värld. En föreställning som lockar till kreativitet.

Familjelördag

Tre gånger per säsong kan du ta med både barn och barnbarn, nära och kära till Familjelördag. I rampljuset står alltid fantasieggande föreställningar med barnens favoriter. Runt om i huset anordnar vi lekfulla aktiviteter där du kan ha barnsligt roligt tillsammans med hela familjen. Jag vill läsa mer om Familjelördag!

Familjelördag sponsras av Länsförsäkringar Skaraborg.