Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

SLUTSÅLT

Bröllopstårtan

En komedi full av värme med Kajsa Ernst i huvudrollen

onsdag
28 oktober 2020
kl 19.00
350 kr 2 tim / Paus Stora salen
Arrangör: Vara Konserthus i samarbete med Vara Riksteaterförening

Bröllopstårtan

En komedi full av värme med Kajsa Ernst i huvudrollen

Dellas bageri i North Carolina är vida känt för sina makalösa tårtor. När bästa vännens dotter Jen frågar om Della vill göra tårtan till hennes bröllop blir hon först överlycklig. Men Della är en konservativ kvinna, och när hon inser att Jen ska gifta sig med en annan kvinna tvingas hon ifrågasätta sin övertygelse om hur ett äktenskap egentligen ska se ut. Dellas funderingar startar en kedja av nya infallsvinklar och omvälvande förändringar som även kommer att skaka om hennes eget äktenskap. Bröllopstårtan är skriven av Bekah Brunstetter som också ligger bakom TV-serien This Is Us. Pjäsen är rapp och underhållande och har haft stor framgång i USA.

Föreställningen syntolkas, kontakta biljettkassan på tel. 0512-315 00 för att boka biljett.

__

Evenemanget genomförs, men anpassas utifrån rådande restriktioner

Vi planerar att genomföra detta evenemang till hösten – hurra! Men det kommer att anpassas efter rådande regler och restriktioner. Kapaciteten reduceras och publiken sitter utspridd i salongen. Här kan du läsa mer om de åtgärder som görs för att du ska få ett tryggt besök hos oss.

Social distansering i salongen

Denna salsplan är anpassad för social distansering. Vi har spärrat platser så att du och andra gäster sitter utspritt i salongen och maxantalet följer rådande restriktioner. Du och ditt sällskap får sitta tillsammans i salongen, men det kommer att finnas tomma säten och gott om plats till nästa besökare och sällskap.

__

Om Kajsa Ernst

I rollen som Della får vi se Kajsa Ernst, känd från filmer som bland annat En underbar jävla jul, Masjävlar, Miffo, och Tomten är far till alla barnen. Kajsa har även medverkat i en rad TV produktioner, bland annat Modern i Sandhamn, Finaste familjen och Fartblinda. På teaterscenen sågs hon senast i Mary Page Marlowe på Dramaten i regi av Carl Johan Karlson, senast aktuell med Don Quijote på Folkoperan. För Riksteatern har Carl Johan tidigare regisserat Kejsarn av Portugallien, Katt på hett plåttak och Dimensioner.

En samproduktion mellan Riksteatern och Malmö Stadsteater.